שיער חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער חזה
    שיערותיי
    03/12/2012

אני רוצה לדלל את שיער החזה שלי. יש ליש שיער עבה ושחור.
    אני מבולבל מכלל האופציות - כל אחד אומר משהו אחר.
    איזה מכשיר לדעתכם הכי יעיל ואם יש לכם המלצה על מכון (הדסה, אמריקן לייזר או אחר) יהיה נחמד אם תשתפו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער חזה

הוספת תגובה

• הכי טוב לייזר

שמוליק
    04/12/2012

אם יש לך שיער כהה, הכי טוב תעשה לייזר בפרופרוציה, שהמכשיר שלהם נחשב אחד הטובים בלייזר וגם רק רופאות מטפלות (בגלל המכשיר) וגם תהנה קצת מהנוף אחי חחחח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על אמריקן לייזר

חיים
    29/12/2012

שלום, קוראים לי חיים ואני בן 23. אני מטופל באמריקן לייזר ומאד מרוצה. אני לא יודע מה השאר מציעים, אבל אני מקבל הסרת שיער עד למצב שאני מרוצה וזה בהחלט יתרון משמעותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער חזה - תגובה

סופי ברנר
    02/01/2013

היי,

דילול שיער לרוב אינו מצריך כמות גדולה של טיפולים משום שהתוצאה הרצויה הינה הפחתה של כמות השיער ולא הסרה מלאה.
    בד"כ על מנת לצור דילול אחיד ואסתטי רצוי לעשות את הטיפולים במכשיר לייזר סופרנו שעובד בטכניקה של חימום הדרגתי באזור המטופל וכך למעשה מבטיח פיזור יפה של הדילול במקום מראה "שח-מט" או קרחות.
    שיער שחור ועבה הוא טוב לטיפולי הסרת שיער בלייזר ועל כן הייתי ממליצה לך לעשות
    יחד עם זאת, חשוב שלא תיקח כמות גדולה של טיפולים משום שאין נוסחה מדויקת למהו דילול והתוצאה הסופית שתתקבל צריכה למצוא חן בעינייך בלבד.

בהצלחה

סופי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו