הגבלה של מספר הטיפולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגבלה של מספר הטיפולים
    חנה
    26/12/2012

שלום לכם,
    מתלבטת מאד באיזה מכון לבחור. היתרון המרכזי של אמריקן לייזר הוא כמובן אי ההגבלה על מספר הטיפולים. חוששת מאד לשלם אלפי שקלים על מס' טיפולים מוגבל ובסופו של דבר לא להיות מרוצה מהתוצאות.
    מה אתם אומרים??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגבלה של מספר הטיפולים

הוספת תגובה

• הגבלת טיפולים

קרן
    27/12/2012

אמריקן לייזר עובדים רק עם IPL שזה לא לייזר. לפי מה שהבנתי זה לא עושה עבודה טובה כמו לייזר.
    אני מטופלת בקר ואני מאוד מרוצה. יש להם כמה סוגי לייזר, והם מתאימים לך את סוג הטיפול.
    דבר נוסף שיש להם זה אפשרות לקנות חבילת טיפולים בכוכבים (שיטת מכירה שיש להם), ואם את לא מנצלת את כל הטיפולים, את יכולה להעביר את זה לאזור אחר בגוף או למישהו אחר . זה ממש טוב שלא מגבילים אותך לאזור מסויים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את בהחלט צודקת

חיים
    29/12/2012

היי, זו בדיוק הנקודה שאני התלבטתי בה. בסופו של לקחתי טיפולים באמריקן לייזר עד להשגת התוצאה הרצויה מבחינתי ואני מרוצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו