מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר להסרת שיער בלייזראלי07/01/2013
בוקר טוב, אני בן 18 שרוצה לברר בנוגע לטיפול בלייזר.אני בהיר ושיער שחור.
המצב שלי הוא כזה- אני רוצה לעשות טיפול לייזר ברגליים(כל הרגל),בידיים(כולל הזרוע) ולאחר מכן (בסדר העדיפות) בחזה ובבטן
אלה השאלות שברצוני לברר:
1. באופן כללי, אני רק מבקש לעשות את השער 'עדין' יותר,וממש לא הסרה מלאה, כלומר בעיקר פחות גס, אני לא יודע עד כמה זה אפשרי ולכן הציפיה שלי מהטיפול היא או שכמות השערות שלי תפחת, או שבאמת השיער שיגדל יהיה עדין יותר (קצת פחות שחור,או עבה)
זה אפשרי?
2.המשך לקודם, לאחר תיאום הציפיות-במידה וזה אפשרי, האם אפשר לעשות זאת לאחר מספר מועט של טיפולים? לדוג' בין 1 ל2? הבנתי שהסרה מלאה דורשת 5 בערך..
3.לאחר טיפול, איך גדל השער? הוא קוצני? כי אם כן זה גרוע מבחינתי.
4.כמה זמן יקח לשער לגדול לגודל סביר?
5.כמו שאתם מבינים אני פחות או יותר רק מבקש לעשות מין ריסטרט לשער שלי כדי שיהיה פחות גס בצורה משמעותית כי כיום זה נראה לא טוב.
*אני רק רוצה לציין שביד אני גם מבקש לכלול את הזרוע העליונה ואני מבין שזה אזור בעייתי, אנא פרטו.
6.האם דין הרגליים והידיים כדין הבטן והחזה?
7.האם התוכנית ניתנת להתאמה אישית? עצירה בטיפול מסויים, או להפך דווקא הוספה?
יותר פרקטי-
8.איך לבחור? יש המון מכשירים ומרפאות
9.טווח מחירים אם אפשר
10.אנשים שעוברים טיפול בלייזר מרוצים ממנו?התוצאה נראית טוב?השיער לא גדל כמו לאחר גילוח?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר להסרת שיער בלייזר - תגובה
שי שחר08/01/2013שלום אלי
כמות השאלות שלך גדולה וקצת קשה לפרט כאן הכל.
אני אגע רק בעצם הענין שלגילך עדיין לא מומלצים טיפולי הסרת שיער כיון שאתה עדיין בגיל ההתבגרות ובחלק מן האיזורים,כגון היד העליונה ואף באיזור החזה והבטן,עלולה להיגרם צמיחה מוגברת.
מספר הטיפולים אצל כל מטופל הוא אינדוידואלי ומותאם בעקבות התגובה מטיפול לטיפול.
במידה ותחליט שתרצה טיפולים,עלייך לקחת בחשבון שכמות הטיפולים תהיה גבוהה.
אני ממליץ לך בחום לגשת למספר מכונים לייעוץ כדי שהם יוכלו לראות את השיער ולשקול אם הפוטנציאל להצלחה בדילול קיים או לא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך,לשי
אפי08/01/2013לא הבנתי,מצד אחד אתה אומר שלא כדאי ומצד שני אתה מציע שאברר?אפשר פירוט בבקשה? ולגבי היתר-
חח האמת שכבר ענית לחצי מהשאלות שם,אז אני מאוד אשמח אם תתיחס לשאר
או בקצרה-האם מה שאני רוצה מהטיפול הינו אפשרי,כמה טיפולים בד'כ,ואיך גדלות השערות לאחר לייזר(קוצני?טבעי?וכו')
והאחרונים היו בקשה לקצת ייעוץ איך לבחור מרפאה..
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)