רקוטאן ושיערות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רקוטאן ושיערות..
    לימור
    09/03/2008

לפניי כ3 חודשים בערך התחלתי להשתמש ברקוטאן.. ופתאום התחילו לצמוח לי שערות על הפנים .. רציתי לדעת אם יש קשר בין לקיחת התרופה לבין צמיחת השיערות??
    בבקשה זה דחוף לי :((((

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רקוטאן ושיערות..

הוספת תגובה

• ללימור

10/03/2008

שלום לימור
    לפני הראוקוטן,פרט לפצעים היה גם שיער על הפנים ? בפאות ,סנטר?
    האם הסרת שיער מהפנים ואיך?
    בת כמה את? האם המחזור סדיר?
    כתבי לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לד"ר..

לימור
    11/03/2008

בנוגע למה ששאלת אותי,
    המחזור שלי סדיר, אני בת 18...
    ולא היו לי כ"כ שיערות כמו שיש עכשיו, ז"א היו לי בצורה ממש ממש ממש קטנה ממש לא הרבה..
    ועכשיו כן יש לי .. בעיקר באזור הסנטר, ובצוואר צומחים לי מידי פעם ואני מורידה אותם בעזרת שעווה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללימור

12/03/2008

שלום לימור
    כתבת שהיו שערות שהורדת בשעווה וכעת את חשה החמרה. לא ידוע לי על החמרה בשיעור עקב
    ראוקוטן.
    בכ"ז בדקי רמות הורמונים זכריים ולא רק טסטוסטרון. וכן האם עלית במשקל לאחרונה ?
    הגוף כל הזמן בתהליך יתכן שמה שהיה מינורי כשהיית צעירה יותר,מעט מתגבר עם התבגרותך.
    האם יש מקרה דומה במשפחה,אצל בוגרות יותר ?
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו