הסרת שיער עם מכונת תספורת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער עם מכונת תספורת
    קובי
    12/02/2013

שלום
    התחלתי טיפולי הסרת שיער בSHR אצל קוסמטיקאית והיא ברוב טיפשותה החליטה לגלח לי אזורים נרחבים בכתפיים ובגב עליון - איזורים שלא מיועדים לעבור טיפול להסרת שיער ואיזורים שהיו כלל ללא שיער (שיער בלונדיני פלומתי קצר ושאינו נראה). בסה"כ ביקשתי לעבור הסרת שיער בעורף. שגם על זה אני מצטער כי תכלס לא היה לי כזה הרבה שיער בעורף.. ממש לא.
    בכל אופן,למרות שהערתי לה שלא תגלח לי את האזורים האלו ולא תיגע לי שם היא טענה "אל תדאג לא יקרה כלום ולא יצמח לך שיער - זו אגדה" .
    טעות חיי שלא עמדתי על שלי.
    בכל הגב העליון והכתפיים - באיזורים שהיא גילחה צומח לי שיער ארוך ושחור שלא היה לי מעולם.
    השאלה אם אני מקצץ את השיער הזה עם מכונת תספורת (מוריד מהאורך) כדי שיבלוט פחות כאשר אני מוריד חולצה ובעצם יהיה פחות נראה לעין.
    האם זה יכול להשפיע על צמיחת השיערה? כמו שקרה בעצם כשהיא גילחה לי את האיזורים האלו עם סכין גילוח?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער עם מכונת תספורת

הוספת תגובה

• הסרת שיער עם מכונת תספורת - תגובה

שי שחר
    13/02/2013

שלום קובי

קיצוץ במכונה או גילוח,בעיני הם היינו הך.
    כשמקצצים שיער מעל העור,צמיחתו אינה מפסיקה כיון שהשורש עדיין קיים מתחת לעור ואז ממשיך לצמוח החלק העבה והכהה יותר של השיער.
    אני הייתי דווקא ממליץ על טיפול בשעווה ,כי אז גם השורש נתלש החוצה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו