אחרי טיפול ראשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי טיפול ראשון
    אפי
    04/03/2013

שלום, עשיתי טיפול ראשון בלייזר ברגליים לפני חודש, ועדיין יש לי פצעים ברגליים-קצתם מוגלתיים אבל הרוב כבר לא כאלה, אני מורח ביאפין כבר שלושה שבועות וזה לא עוזר, למרות שבהתחלה היה נדמה לי שהפצעים דווקא כן נחלשים,זה כבר מוזר! אני סתם לחוץ? אנא עזרו לי
    *כמעט כל הפצעים ברגל העליונה ולא תחת הברך.. קשור?
    נ. ב תוך כדי טיפול הרופאה אמרה לי שיש לי עור רגיש ושהיא לא יכולה להעלות את עוצמת המכשיר מעל ל3 כאשר בד''כ היא אמרה לי שהעוצמה הרבה יותר גבוהה (זה במכשיר הזה של דילול שיעור..)
    תודה לכם על המענה לכל השאלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי טיפול ראשון

הוספת תגובה

• עוד משהו

אפי
    05/03/2013

גם השתמשתי מספר פעמים בסבון דרמקס של ד'ר פישר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו - תגובה

שי שחר
    06/03/2013

היי אפי

במידה והשתמשת בביאפין ודרמקס והמצב עדיין אינו טוב,מומלץ לפנות לרופא עור כי ייתכן ומדובר בדלקת זקיק השיערה ולעיתים זהו מצב שדורש טיפול אנטיביוטי

בהצלחה והרבה בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי טיפול ראשון - תגובה

סופי ברנר
    06/03/2013

היי אפי,

פצעים יכולים להופיע כחלק מתופעות הלוואי של הטיפול במיוחד אצל גברים אשר להם יש שיער גס ועבה יותר מלנשים.
    אני ממליצה לך להמשיך לשטוף את האזור עם סבון אנטיבקטריאלי.
    ככל שתתקדם בטיפולים זה אמור להופיע פחות משום שיהיו הרבה פחות זקיקי שיער שיודלקו.
    במידה ואתה לא רואה שינוי או שיפור בזמן הקרוב התייעץ עם המכון בו אתה מטופל
    ובמידה ומחמיר תפנה לרופא להמשך טיפול אנטיביוטי

בהצלחה
    סופי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו