מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתמי שמשתמר15/03/2008
שלום דר. גלי
מה כדאי לשאול/להתעניין במפגש יעוץ,
לפני טיפול באור להסרת כתמים?
תודה
תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתמר
17/03/2008שלום תמר
איפה את מעוניינת להסיר כתמים? בפנים,מחשוף,ידיים?
בת כמה את? איך את מתנהגת בשמש היום?
האם את מכלילה גם כתמים נוספים כגון פיגמנטציות מפצעים,הורמונליים וכ"ו...
כתבי לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלי-תשובות לשאלותיך
תמר19/03/2008שלום גלי
תודה על ההכוונה
אני בת 47
הכתמים על גב כפות הידיים,
כנראה מהתנהגות מאוד לא אחראית שלי בצעירותי
כיום, אני מסתתרת מהשמש , עודבת במבנה סגור, ים וברכה רק בחשכה, ובגדים ארוכים ביציאה לשמש אן חופשה באילת...
משפחתי בהירת עור וגינגית, ולדאבוני, אבי חלה במלנומה
אנא עזרתך בהכוונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתמר
20/03/2008שלום תמר
צר לי על אביך והחלמה מהירה.
ניתן לשפר מאד כתמי שמש וגיל מעל גב כפות הידיים,כל שצריך הוא להבדק ולאבחן את הכתמים
נכון,ולהמנע מחשיפה לשמש כפי שאת כבר עושה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר. גלי - שאלתי המקורית הייתה
תמר22/03/2008דר. גלי שלום
תודה על המענה
מה כדאי לשאול/להתעניין במפגש היעוץ?
לגבי תוכנית הטיפול? המיכשור? ניסיון הרופא?
תודה מראש
תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתומר
24/03/2008שלום תומר
כל מה שכתבת נכון להשאל,השאלה היא, אם תוכל להעריך את התשובות.ולכן בקש לראות תמונות,המלצות ,נסיון מוכח בתחום וכ"ו...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הסרת שיער אפילציה כמות הטיפולים
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)