הסרת שיער מהפנים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער מהפנים.
    מירי
    10/04/2013

שלום, אני מעוניינת להסיר שיער לצמיתות מאיזור הפנים, יש לי שיער דק (פלומתי) אבל יחסית הרבה. הבנתי שהכי מומלץ זה לייזר או אפילציה. מחברה שמטפלת בלייזר הבנתי שהשיער צומח חזרה ועבה יותר. אשמח להמלצה בנושא. מההי אפקטיבי? מה החסרונות של אפילציה? (יש לי חשש שהאפילציה תעשה לי חורים בפנים). תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער מהפנים.

הוספת תגובה

• הסרת שיער מהפנים. - תגובה

סופי ברנר
    14/04/2013

מירי יקרה,
    השאלה מאד כללית, וכדי להשיב עליה חסרים לא מעט פרטים לדוגמא: גילך, צבע השיער וכו'.
    חשוב לציין שאיזור הפנים הינו האיזור האיטי ביותר בתוצאותיו, וכמות טיפולים הנדרשת גדולה יחסית משאר האיזורים.
    בטרם ניגשים לטיפול חשוב מאד להגיע לפגישת ייעוץ פרונטאלית ולבדוק האם הטיפול יהיה אפקטיבי עבורך.
    לשאלתך, טיפול באפילציה הינו הטיפול הפרמיטיבי ביותר, אך גם נוטל בחלקו הצלחה טובה. חסרונותיו בכך, שהטיפול כואב יותר, יקר (כאמור הטיפול נמדד בזמן), כמות הטיפולים הנדרשת גדולה מאד ויש סכנה לצלקות.

הייתי ממליצה לך להגיעה לייעוץ לאחד מסניפנו הקרובים לביתך, ובו תקבלי הסבר רחב יותר שיעזור לך להחליט מה טוב עבורך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו