טיפול ראשון בקייר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול ראשון בקייר
    לילי
    14/04/2013

שלום,
    עוד כמה ימים יש לי טיפול לייזר ראשון בקייר, שלתוכו הכנסתי רק רגליים בינתיים.
    רציתי לשאול אם אני צריכה להכין את עצמי איכשהוא לטיפול הראשון, ולמה בדיוק לצפות?

עוד שאלה
    האם תהיה לי גם בדיקה רפואית שם? (הבנתי שמי שמבצע את הטיפולים הן קוסמטיקאיות). במידה ופתאום מתגלה שהעור שלי רגיש/אדמומי/בעל גירויים או כל סיבה אחרת, שלא מגיב טוב ללייזר, או שלייזר מסוכן לו, האם מישהו יוכל לאבחן את זה קודם?

הבנתי מחברה שבנטרופיל (שם רופאות עושות את הטיפולים) בודקות את כל השטח לפני כל טיפול, ומאבחנות במקרה הצורך. לדוגמא, גילו אצלה שיש לה עור מגורה עם חשד לפטרת. משהו שבעיקר הרופאה שמה לב אליו (היא בעצמה לא שמה לב לזה). ורק אחרי שזה עבר, היא חזרה לעשות טיפול במקום.

בכל אופן, החשש העיקרי שלי זה שבקייר אין מעקב רפואי צמוד.
    האם אני צריכה לדאוג?...

אשמח לתגובה, והפגת החששות....

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול ראשון בקייר

הוספת תגובה

• טיפול ראשון בקייר - תגובה

סופי ברנר
    15/04/2013

לילי יקרה,
    לטיפול הראשון את צריכה להגיעה מגולחת, ואם את רוצה שימרחו לך משחת אלחוש, עליך להגיע 30 דקות לפני הטיפול להכנה מוקדמת.
    במידה ותחליטי לא למרוח אלחוש, במעמד הטיפול את אמורה להרגיש עקצוצים עדינים, הדומים למשיכת שיער בפינצטה.
    העקצוצים נסבלים - לא משהו יוצא דופן - אגב שעווה כואבת יותר:)
    במעמד הייעוץ אני מניחה שאבחנה אותך יועצת שהיא בעלת ידע בתחום ואשר יודעת לאבחן האם את מתאימה לטיפול.
    תגובת העור לאחר הטיפול היא אדמומיות עדינה שחולפת כעבור זמן קצר, או "פפולות" נקודות אדומות שגם הם צפויות לחלוף כעבור זמן קצר.

שיהיה בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו