שיעור יתר בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעור יתר בפנים
    איילת
    14/04/2013

היי ד"ר.
    אני בת 27, יש לי שחלות פוליציסטיות.
    בגיל ההתבגרות החלה לי מעט צמיחה של שיער בפנים וברוב חוכמתי הרבה דאז החלטתי לגלח את האזור. כמובן שהדבר החריף והחריף והיום 11 שנים מאוחר יותר, החלטתי לטפל בזה.
    השאלה שלי מתחלקת ל 2.

1)השיער שלי בלונדיני. גם אחרי כל הזזמן של הגילוח הוא נשאר בלונדיני. ידועה לך שיטה שבאמצעותה ניתן להוריד שיער בלונדיני?
    התחלתי עכשיו IPL אבל הבנתי שגם קרן האור שלו הולכת לאיפה שיש ריכוז מלנין. האם הקרן תדע להגיע למלנין שלי? (יש לציין שלא רק שהשיער בהיר, אלא יש לי ממש חוסר פיגמנטים. קל - עיניים כחולות שיער בלונדיני.. אבל בכ"ז)

2קראתי על משחה בשם vaniqa. האם היא עשוייה להתאים ומול איזה רופא מקדמים את הנושא?

הימים האלה עכשיו שאני "מאריכה" את השיער בפנים בשביל הIPL זה באמת, התמודדות לא קלה בכלל. כל דבר שאתה יודע שעשוי להקל או לעזור - אני ממש ממש אעריך לשמוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעור יתר בפנים

הוספת תגובה

• שיעור יתר בפנים - תגובה

סופי ברנר
    15/04/2013

איילת יקרה,
    שיער בלונדיני, לבן או ג'ינגי הינו שיער ללא פיגמנט, כלומר ללא צבע, וקרן הלייזר לא יכולה לזהות אותו. במקרה כזה הטיפול לא יהיה אפקטיבי.
    הטיפול היחידי שעלול לעזור הינו אפילציה - מחט חשמלית שתעבור שיערה שיערה.

בהצלחה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו