המשך טיפול במכשיר ביתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך טיפול במכשיר ביתי
    סיגל
    17/04/2013

ראיתי לאחרונה מכשירי הסרת שיער לצמיתות בייתים.
    כרגע אני מטופלת בלייזר בנאטורפיל אבל הטיפול לא אפקטיבי כי בחרתי במכשיר "סופרן" עקב כך שלא יכולתי לסבול את הכאבים של ה"לייטשר" והשיער שלי הרבה יותר קשה ולכן הטיפול בכלל לא היה אפקטיבי.

שילמתי הון על הטיפולים וזה לא ממש עבד. (אני חייבת לציין שגם דחיתי המון פעמים את התורים שלי בגלל השירות הצבאי אז גם אני אשמה פה).
    אני גם אוטוטו אסיים את הטיפולים ועדיין ימשיך לצמוח השיער.. (אמנם השיער נהיה דליל אך עדיין זה לא שינוי משמעותי.)

רציתי לדעת אם מומלץ להמשיך את הטיפולים לבד בעזרת מכשיר ביתי שגם אמור לעזור ל"צמיתות".
    המטפלות במכון אמרו לי שזה שטויות והמכשירים הביתיים הם לא כל כך טובים.
    ואמרו לי שלא מומלץ לעבור מלייזר למכשיר אור.
    מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך טיפול במכשיר ביתי

הוספת תגובה

• המשך טיפול במכשיר ביתי - תגובה

סופי ברנר
    18/04/2013

סיגל יקרה!
    המכשירים הביתיים, לא יכולים לעבוד בעוצמות גבוהות כפי שעובדים מכשירי הלייזר ברשתות הגדולות. יתרה מכך, התחזוקה של המכשירים האלה לא זולה, ומפעם לפעם את תדרשי לקנות את המנורה שעולה לא מעט.
    חשוב להבין, שכמות הטיפולים שנדרשת שונה מאדם לאדם, ומאזור לאזור, ונדרשת המון סבלנות על מנת לסיים את התהליך ולהגיע לתוצאות משביעות רצון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו