אפילציה בפנים-כבר לא יודעת מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפילציה בפנים-כבר לא יודעת מה לעשות
    מיואשת
    18/04/2013

אחרי שנים של לייזר ללא תועלת החלטתי לפנות לאפילציה, עד עכשיו עשיתי 3 טיפולים, כרגע אחרי הטיפול ה-3 העור פנים שלי נראה כך (מצ"ב תמונה) אני מפחדת שהסימנים ישארו לי או שזה בכלל צלקות וגם יש חורים קטנים שאני לא יודעת מזה..
    אם תוכלו לעזור לי אודה לכם מאוד!!!
    יש לציין שאני עורכת את הטיפולים אצל קוסמטיקאית מקצועית (היא גם אחות) ויש לה ניסיון של שנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש לציין ש..

מיואשת
    20/04/2013

אני שומרת על הגיינה, שוטפת את הפנים עם מים רתוחים, שמה אבקת פרופוליס, שמה קרם הגנה מפני השמש ואני בת 26 אם זה נותן משהו..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילציה בפנים-כבר לא יודעת מה לעשות - תגובה

סופי ברנר
    21/04/2013

לצערי החסרונות של אפילציה הן חטטים, הופעה של פצעים וצלקות בפנים.
    כיום יש טכנולוגיות מתקמות מאד בתחום הסרת השיער בלייזר, והייתי ממליצה לך לפנות לייעוץ ולראות האם את מתאימה.
    מנסיוני, טיפול נכון במכשיר מתקדם ואיכותי, בהחלט יכול להוביל אותך לתוצאה טובה, ללא תופעות הלוואי שנגרמות באפילציה.
    אני בספק אם את כל הטיפולים שעשית עשית בלייזר - ייתכן מאד שזה היה באינפרא ו/או IPL ומשם האכזבה.

אפיליציה טובה לשטחים קטנים, ולשערות בודדות, כשהמדובר בפנים מלאות מומלץ לייזר - כמובן רק בתנאי שהשערה כהה ובעלת פיגמנט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את חושבת שהצלקות והחורים יעברו לי?

מיואשת
    21/04/2013

לפי התמונה מה דעתך? אני כבר אובדת עצות היה לי עור פנים יפה והרסתי אותו, עשיתי רק 3 טיפולי אפילציה, איך אני יכולה להעלים את זה עכשיו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את חושבת שהצלקות והחורים יעברו לי? - תגובה

סופי ברנר
    21/04/2013

בשלב הזה לא לעשות כלום, ולתת לפנים להירגע.
    אחרי שזה יעבור ולאחר שיגדל השיער, תגיעי לפגישת ייעוץ עם שיער- חשוב לאבחן האם את מתאימה לטיפול בלייזר. אם התשובה חיובית, זה עדיף על פני אפילציה.
    הטיפול לא יותיר אחריו צלקות ו/או פצעים.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי,תודה רבה. אשמח אם מומחים..

מיואשת
    21/04/2013

אשמח אם מומחים נוספים יענו לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו