מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מרוצה מתוצאות הלייזר..יונתן02/05/2013
שלום, אני מטופל במצטבר בלייזר כבר שנתיים-שלוש, והתוצאות עד עכשיו גרועות, אסביר.
אני בן 22, עור בהיר, שיערות שחורות, לא משתזף.
האיזורים המטופלים הם גב, כתפיים וטיפה בזרוע העליון עד קו החולצה.
עשיתי כבר 9 טיפולים אצל רופא פרטי שמשתמש במכשיר הגדול שצריך למרוח בו ג'ל כזה ואז לעבור עם המכשיר (סיימתי עם הטיפול כי המכשיר הכאיב מאוד אבל יחסית ראו תוצאות לא רעות), משם עברתי ועשיתי עוד 4 טיפולים באמריקן לייזר במכשיר שנקרא OMNIMAX.
ניסיתי פעמיים-שלוש אפילציה באיזור הזרוע אבל גם שם עדיין צומח בכמות מכובדת ולא ניכר שיפור משמעותי.
האיזורים לא רק שלא נהיים מדוללים אלא צומחים יותר והשיערות שחורות וארוכות.
יש לי השערה שהבעיה אצלי אולי הורמונלית ובגלל זה צומח יותר (אם כן, איך פותרים את זה?)
ואולי יכול להיות שאני צריך סוג טיפול אחר? באמריקן לייזר שם אני מטופל כרגע (ללא הגבלה) יש לי טיפול פעם בחודשיים וחצי כי הם אומרים שחודשיים זה המינימום בין טיפול לטיפול עם המכשיר הזה, אבל בת'כלס אני צריך טיפול כל חודש לפי קצב צמיחת השיער (ויש לי הרגשה שהם מורחים אותי כי כבר שילמתי ללא הגבלה אז מבחינתם לעשות לי כמה שפחות עכשיו).
אני קצת אובד עצות, אשמח לעזרה וייעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליונתן, הבעיה היא אצלך
הראל02/05/2013אני בטוח שאתה בגיל הלא מתאים לטיפולי הסרת שיער באזורים שבהם אתה מטופל.
האיזורים שבהם אתה מטופל ממשיכים להצמיח שיער עד גיל 27 לפחות. לצערי מכוני הסרת השיער לא מסרו לך את הפרטים החשובים האלה.
חבל שלא ניגשת מלכתחילה לייעוץ במכון אמין יותר שהיה אומר חד משמעית שבגיל הזה אין שום טעם לנסות להסיר שיער באזורים האלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מרוצה מתוצאות הלייזר.. - תגובה
שי שחר04/05/2013שלום יונתן
בגיל שלך,איזור הגב והכתפיים הינם הורמונליים בד"כ ולא רצוי להתחיל לטפל בהם עד שמגיעים לגיל 30 בערך,כאשר השיער הגיע לבגרות מלאה.
מכון שאינו "מורח" את לקוחותיו אמור לאבחן היטב את סוג השיער לפני שקובעים אם ניתן לטפל בך או להמתין. במידה ולא עשו זאת, אני ממש מצטער בשבילך.
כרגע השיער ההורמונלי התעורר ונהיה יותר חזק, ואם עוד 3-4 טיפולים לא יועילו, אז תצטרך כנראה להמתין לבגרות מלאה של השיער.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)