הסרת שיער הערווה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער הערווה
    אדווה
    19/03/2008

שלום,

אני רוצה לנסות להסיר את שיער הערווה (כולו או לפחות רובו ; האמת שאני לא ממש בעד מכל מיני סיבות אבל החלטתי לנסות). אני לא רוצה לגלח, אלא ללכת לקוסמטיקאית מנוסה ומוסמכת שתעשה את זה.
    שמעתי שלהסיר את השיער בסוכר זו דרך מעולה והעור נשאר חלק ונקי, האם זה נכון?

ובכלל, אני רוצה ללכת למקום עם מוניטין טוב, האם מישהי יכולה להמליץ לי על קוסמטיקאית או על מכון יופי כלשהו? גם בגלל שזה עניין די אינטימי אני רוצה מקום "עם תעודות"

תודה,

אדווה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער הערווה

הוספת תגובה

• אם את מאזור השרון...

נועה קוסמטיקה
    19/03/2008

את מוזמנת לפנות אלי-לטיפול במכון ביתי בפרטיות מושלמת ובתנאי ניקיון מוקפדים.
    לא ממליצה להוריד עם שעוות סוכר-רק עם שעווה עדינה מתקלפת לאזורים כאלו, שכן העור עדין ורגיש ויש להתאים את סוג השעווה ולעבוד נכון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

יסמין
    19/03/2008

היי, תודה!

לצערי אני לא מאזור השרון. אני לומדת בתל אביב ומגיעה לשם כמה פעמים בשבוע. אם תאמרי לי בדיוק היכן באזור השרון ותוכלי לספק עוד קצת פרטים (מחירים ושעות פעילות וכו') אני אוכל לתכנן טוב יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאדווה

נועה קוסמטיקה
    19/03/2008

את מוזמנת לצלצל ונדבר - אפשר לקבוע כשאת מגיעה לתל אביב. אני עובדת בבית ולכן גמישה בשעות. קל להגיע אלי, אני בנתניה הדרומית (קרוב ל "איקאה" ).
    אשמח לשמוע ממך.
    נועה 054-6626116

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה נועה

יסמין
    19/03/2008

תודה נועה אני מאוד שמחה לשמוע את זה. אם זה בסדר מצדך, בינתיים לתת לי את כתובת האי-מייל שלך ואני אוכל לכתוב לך ולפרט בדיוק.... האמת שזה עניין טיפה מביך בשבילי (עדיין לא כל כך התגברתי :)) ובינתיים אני אעדיף ככה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאדווה

נועה קוסמטיקה
    19/03/2008

את יכולה לצלצל או לכתוב, מה שמתאים לך - העיקר שתרגישי בנוח.
    [email protected]
    054-6626116

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו