שיער פולמתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער פולמתי
    צעיר בן 22
    28/05/2013

שלום,
    אני בן 22, בעל עור בהיר ושיער ככה ועבה, אני עובר טיפול הסרת שיער בלייזר (דילול שיער) באזור הידיים.
    השאלה היא לגבי שיער פולמתי.
    באזור הכפתיים יש סוג של שילוב של שיער ככה ועבה עם שיער פולמתי - כלומר באזור הכתף למעלה השיער פולמתי וככל שיורדים ומתקרב לזרוע השיער נהיה כהה יותר ועבה יותר במיוחד באזור הכתף/הזרוע האחורית.

הבעיה היא שהרופא בטיפול השני עבר בלייזר על האזור אשר מכיל שיער פולמתי - והשאלה שלי היא האם השיער הזה יהפוך לעבה וכהה?
    ואם שיער פולמתי שעבר להיות יותר כהה ועבה - האם אפשר גם דרך לייזר לדלל אותו?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער פולמתי

הוספת תגובה

• לייזר לא אמור לזהות שיער פלומתי

אורי
    01/06/2013

לייזר לא אמור לזהות שיער פלומתי, אבל בעיקרון לפני טיפול בלייזר אתה מגלח את כל האזור... אז אם אתה מגלח ברור שזה יגדל בצורה גסה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער פולמתי - תגובה

שי שחר
    09/06/2013

שלום לך

שיער פלומתי באיזור אשר אותו ציינת, עלול לגדול יותר וגם כהה יותר בעקבות חימום האיזור. ישנם זקיקים אשר עדיין לא "בגרו" או "בשלו, והלייזר עלול לעודד שם צמיחה.
    הצלחה בדילול אותו שיער בטיפולי ההמשך, תלויה מאוד בגנטיקה של המטופל.
    אישית שמעתי וראיתי ממטופלים רבים, שטיפולי ההמשך לא ממש צלחו והם נשארו עם כמות לא מבוטלת של שיער.
    עדיף לא לגעת בלייזר, באיזורים ההורמונלייים הפלומתיים

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו