מה לעשות בינתיים בקיץ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות בינתיים בקיץ?
    מירב
    12/06/2013

שלום,
    עברתי את הטיפול ה 3 בלייזר ברגליים בשבוע שעבר. בגלל שכבר הספקתי להחשף לשמש במהלך החודש האחרון (לא בכוונה להשתזף) האחות נאלצה להוריד לי את הפרמטר של המכשיר. אני שוקלת להפסיק כרגע את הטיפולים עד אחרי החגים (נובמבר) על מנת שלא אהיה מוגבלת עם הילדים בבריכה ובים. השאלה שלי היא, אם מדובר במרווח כל כך גדול של 5 חודשים, האם ניתן להוריד במהלך התקופה הזו את השיער ע"י שעווה/מכונה אחת ל 3 שבועות ולהפסיק כמובן 6 שבועות לפני הטיפול הבא? במידה ולא, האם גילוח של אחת לשבוע במהלך ה 5 חודשים הקרובים לא יפחית את יעילות הטיפולים שבוצעו עד כה? אשמח להכוונה.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות בינתיים בקיץ?

הוספת תגובה

• מה לעשות בינתיים בקיץ? - תגובה

שי שחר
    12/06/2013

שלום מירב

גילוח בין הטיפולים היא פעולה מאוד שכיחה בקרב מטופלי לייזר , אפשר לגלח אולם לקחת בחשבון שכחודש לפני הטיפול הבא,יישאר שיער אותו תוכלי למרוט בשעווה כחודש לפני הטיפול הבא.
    המריטה האחידה בשעווה תביא גם לצמיחה אחידה של שורשים ואז יש סיכוי שהטיפול הבא יהיה מאוד יעיל.
    חובה להשגיח גם, שלא להשתזף כבר כחודש וחצי לפני הטיפול הבא.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו