הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער
    ליאור
    20/03/2008

שלום
    הייתי בכללית אסטטתיקה מתוך רצון לעבור טיפול הסרת שיער בכל הגוף אך לצערי הרב הרופאה שם לא אישרה לי לעשות לייזר באיזור הירחיים ( החלק העליון של הרגליים) , הידיים הבטן , הגב והחזה ..יצאתי משם מאוד מתוסכלת כי יש לי שם שיערות וזה מפריע לי מאוד, היא המליצה על טיפולי אפילצייה באיזורים אלו אך אלו איזורים נרחבים ביותר. שאלתי היא האם יש מכון אחר שיסכימו לעשות לי לייזר/ אינפרה באיזורים אלו ואם כן האם יש בכך סיכון או שהרופאה שם סתם מגזימה כדי לא לקחת אח"כ אחריות.? כי בסה"כ יש לי שם שיערות אמנם לא עבות כמו בשחי, בשוקיים ובמפשעות אך בכל זאת שיערות זה שיערות .
    אודה לך לתשובה כי אני מאוד מתוסכלת...אשמח אם תמליצי לי בבקשה על מכונים שאפשר לסמוך עליהם שיסכימו לעשות לי הורדת שיערות גם באיזורים אלו.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער

הוספת תגובה

• לליאור

24/03/2008

שלום ליאור
    הפחתת שיער בלייזר מומלצת לביצוע על שיער משמעותי - טרמינלי - הכוונה לא פלומתי.
    יתכן והרופאה שבדקה אותך,מצאה כי השיער שאת רואה באזורים שציינת הוא ברובו פלומתי.
    אין המלצה לבצע הפחתה בלייזר על שיערות בודדות.
    פלומה בהירה יותר או פחות יש לנו על כל הגוף פרט לכפות ידיים,כפות רגליים.
    לא אוכל להמליץ על מקומות אחרים,אך את בהחלט יכולה להמשיך ולקבל דעה נוספת.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער בלייזר

חסויה
    30/03/2008

קודם כל אני רוצה לומר שהפורום הזה מנוהל בצורה מדהימה! התשובות מקצועיות, מסיעות ומגיעות מהר, תודה. לדעתי, אין לרופאה אינטרס סתם לומר לך שאת לא מתאימה לטיפול וכדאי שתסמכי עליה במקום סתם לשלם ולעבור טיפול שלא יעזור לך. אם את חברה בכללית שוה לך לבדוק בפרופרוציה,יש שם הנחות לחברי כללית. שם גם תוכלי לסמוך על זה שהרופא שייעץ לך בצורה מקצועית וענינית ולא ימליץ לך על טיפול שלא מתאים..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו