מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער פניםרעות18/06/2013
היי, החלטתי לכתוב כאן מאחר וכבר אמרתי נואש. אני לא בחורה שעירה מאוד, אלא שב4-5 שנים האחרונות (כיום בת 27) אני סובלת משיעור יתר בפנים וכתוצאה מהשיעור צומחים פצעי מוגלתיים (גיליתי שזו הסיבה דרך הקוסמטיקאית שלי) והדבר מכביד עליי ומוריד לי את הביטחון. טופלתי במשך שנתיים (!!!) באינפרה (השיטה שבה הורידו לי שעות הייתה גרועה, בעזרת שעווה!!!) והשיעור כאמור לא נגמר. עשיתי גם 16 טיפולי אינפרה של עזרו בכלל. לפני כ3 חוד׳ התחלתי טיפולי לייזר SHR (אם אינני טועה) והתוצאה הרבה יותר טובה (50% מהשיער שהיה ירד, והחלק שנשאר הוא פלומתי ודק מאד).
שאלתי היא איך אני בודקת האם המכשיר טוב, מאושר ע״י משרד הבריאות, לא פולט קרינה מסוכנת ואכן מתאים לי?
תודה מראש, רעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה בפנים
יפעת אלקיים03/02/2014אני ממליצה לך על טיפולי אפילציה בפנים. זו שיטה שתגאל אותך מייסורייך ובכך תסיימי את סאגת שיעור היתר בפנים. חשוב שהאפילטורית שלך תהיה מוסמכת ושתקבלי עליה המלצות
שיטה זו היא שיטה המבטיחה הסרה לצמיתות במידה ומטפלים נכון.
שמירה על הגיינה, שמש, ומשחות מרגיעות אחרי טיפול הם חלק בלתי נפרד מהטיפול.
בהצלחה
אלקיים יפעת - אפילציה ושעווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציה בפנים
חוה20/02/2014אשמח אם אוכל לדבר ולשאול אותך לגבי התהליך
של הסרת השיער בפנים לגבי שיטת הלייזר ,כי לבת שלי יש בעיה חמורה
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער פנים - תגובה
ד''ר יוסי מילבאום24/02/2014רעות שלום,
המכשיר מספק את הסחורה לפי תיאורך ולכן כנראה מתאים לך.
לחברה המפעילה את המכשיר חייב להיות אישור משרד הבריאות (הנקרא א.מ.ר) ועליהם להציגו לך. בקשי לראות את האישור של משרד הבריאות וכן תו תקן למכשיר.
מכשיר SHR אינו פולט קרינה מסוכנת אולם יש לנקוט אמצעי הגנה בכל זאת - משקפי מגן.
בברכה,
דר' יוסי מילבאום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך ד"ר
רעות25/02/2014נכון לכרגע הפסקתי לאחר 7 טיפולים בSHR ועדיין יש צמיחת שיער שמסתכמת ב50% פחות מבהתחלה. יכול להיות שיש לי בעיה הורמונלית?
קוסמטיקאית אמרה לי שסביר להניח שברגע שאכנס להריון השיעור יופחת או יעלם. היא טוענת כי מאחר וניסיתי כמה מכשירים (אינפרה אדום, SHR וגם טיפול אחד ב4MP) כמעט 10 שנים (!!) כנראה שהשיעור מבטא חוסר איזון הורמונלי.
השאלה היא אם כן, לאיזה רופא אני פונה? רופא נשים או רופא עור?
בברכה,
רעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך ד"ר - תגובה
ד''ר יוסי מילבאום16/03/2014רעות,
הפחתת שיער של 50% היא תוצאה לא רעה בכלל.
בדרך כלל המטרה ומה שנחשב לתוצאה טובה היא הסרת שיער של 70%.
ביחס לחשד לבעיה הורמונלית עליך לפנות לרופא המשפחה, ולבקש פרופיל הורמונלי (בדיקת דם).
בהצלחה,
דר' יוסי מילבאום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

(1).jpg)