יש לי פצעים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי פצעים
    erik
    27/08/2013

שלום אני אחרי טיפול שני ברגליים וכבר מהראשון לפני שישה חודשים מופיעים לי פצעים ברגליים שנראים קצת כמו עקיצות, אדומים ומשתנים בגודלם.בהתחלה היו הרבה אבל למרות שהם התמעטו הפ עדיין מופיעים משום מה. המטפלת אמרה ששה בגלל הגילוח אבל אני לא מבין למה הם עוד מופיעים. מה אפשר לעשות כדי לעזור לזה?מרחתי דרמקס כמובן.זה ייעצר?
    עוד בעיה, היא שנראה לי שיש שערה כלואה(אני לא בטוח שהיא אפילו בשורש מחוברת לגוף) והיא עמוקה יחסית ומעל כאילו העור התאחה ,אבל הוא אדום ,ופצוע קצת. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי פצעים

הוספת תגובה

• יש לי פצעים - תגובה

ד''ר יוסי מילבאום
    28/08/2013

אריק שלום,
    התיאור שלך מתאים לתופעה המכונה פוליקוליטיס (דלקת של זקיקי השיער) שיכולה להיות תגובה לגילוח או לטיפולי הסרת השיער.
    פנה לרופא עור שיתשאל אותך על העיתוי שבהם הפצעים מופיעים ויבחן את הפצעים עצמם ולאחר מכן יקבע אבחנה וימליץ לך על אופן הטיפול המתאים.
    בברכה,
    דר' יוסי מילבאום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפצעים

erik
    28/08/2013

זה יהיה טיפול מסובך?הם ייעלמו? הפצעים ימשיכו להופיע?
    אני לא מבין למה ממשיכים להופיע פצעים אדומים קטנים כאלה?הטיפול האחרון היה כבר לפני חודשיים שלוש..
    תודה על התשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפצעים - תגובה

ד''ר יוסי מילבאום
    01/09/2013

אריק,

על מנת לקבוע האם האבחנה נכונה, מהו הטיפול המתאים וכיצד ניתן למנוע את הופעתם, ממליץ לפנות לרופא עור בקופת החולים.
    קשה לקבוע אבחנה ולהמליץ על טיפול מבלי לראות את הפצעונים, לתחקר אותך בפרוטרוט על העיתוי להופעתם וכו'.

שנה טובה,
    דר' יוסי מילבאום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו