התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    שאח
    27/08/2013

אני בן 19 והייתי רוצה לעשות טיפול אחד בחזה ובבטן, כדאי? אני בהיר ושיער כהה. טיפול עוצמתי אחד יספיק? (לא להסרה מוחלטת) במקסימום אפשר לעשות עוד טיפול אבל אני רק חושש שזה יהרוס מאשר יועיל, ויוסיף שיער איפה שאין.
    בנוסף אני אמור להתחיל טיפול בידיים, ורציתי לבקש עצה האם לעשות טיפול בעוצמה נמוכה או משהו כדי שלא יהיה מצב של 'קרחות'.
    עוד דבר הוא שיש לי שיער פלומתי גם בידיים ,הגילוח והטיפול יהפכו אותו לעבה בדומה למה שאני חושש בחזה ובבטן?
    ודבר אחרון,חשש מאותו סוג -אני רוצה לטפל בידיים גם בזרוע עד כמה שיותר למעלה ,אז עד איפה אפשר והאם זה יזיק יוסיף שיער ויהפוך אותו לגס.
    תכלס מה שהייתי מבקש מכל הטיפולים הללו זה שיהפכו את השיער לעדין ופלומתי (או עם מעט יותר מלנין) מאשר עכשיו.ריאלי?

תודה רבה על הסבלנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• אולי אפשר לפני הטיפול בידיים-תוספת

שאח
    27/08/2013

אולי אפשר לפני הטיפול בידיים לגלח את איפה שהשיער לא פלומתי.ממש סוג של גילוח סלקטיבי כזה ואז המכשיר לא יזהה מה שלא צריך. אפשרי?יעיל?או שזה יזיק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות - תגובה

ד''ר יוסי מילבאום
    27/08/2013

1. בעיקרון, טיפולי הסרת שיער בטכנולוגיה מבוססת אור (לייזר או IPL) אינם טיפול חד פעמי אלא סדרת טיפולים בין 10 ל- 12 טיפולים לגבר בגילך באזור חזה ובטן. טיפול חד פעמי או שני טיפולים אינם מספקים.
    2. אכן התגברות השיער בשולי הטיפול (היפרטריכוזיס פרדוקסלי) היא אפשרות המתרחשת בכ- 10% מהמטופלים.
    3. טיפולים בעוצמה נמוכה מהנדרש הינם בעלי יעילות נמוכה ועשויים לא להשפיע כלל.
    4. במהלך סדרת טיפולי הסרת השיער השערה מתדקקת עד שהשיער הופך פלומתי. החשש שלך שבמהלך הטיפול השיער יתעבה הוא אכן מוצדק אך הסיכוי לכך נמוך (פחות מ- 10%).
    לסיכום, בטיפול מוצלח להסרת שיער באמצעות לייזר או IPL השיער מתדקק ונעשה בהיר יותר ורובו נעלם. קיים סיכון נמוך שהשיעור יתגבר או יעשה עבה יותר. במידה ואתה באמת חפץ להסיר שיער גוף, עליך לקחת את הסיכון.

בברכה,
    דר' יוסי מילבאום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות

erik
    28/08/2013

האם תוכל בבקשה להתייחס לשאלתי לגבי עד איפה לעשות טיפול בזרוע(עד כמה קרוב לכתף אפשר להגיע)
    ולשאלה בדבר האם אפשר גילוח 'סלקטיבי' שישאיר שיערות שאינן גסות והמכשיר ידלג עליהן

ועוד דבר, אני מבקש לעשות רק דילול שיער(או אפילו לא דילול,רק שהשיער יהיה עדין יותר במראהו גם אם לא פלומתי כהגדרה)
    בכל אופן, טיפול אחד בעוצמה גבוהה ככל שניתן לא יספיק? אני לא רוצה להיות חלק לגמרי,וגם שלא תהיינה קרחות

תודה דר יוסי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער

יעל
    28/08/2013

אני עובדת בתחום. הסרת שיער בשיטת IPL. אתה מוזמן להיכנס לדף הפייסבוק שלי ולקרוא בהרחבה.
    יעל כדורי- הסרת שיער בשיטת IPL
    שם יהיו לך תשובות ואין טיפול אחד, צריך לעשות סדרת טיפולים שמתחילים אחת לחודש ולאט לאט עולים... תמיד תהיה צריך ל״תחזק״ ולעשות טיפול- אבל הדבר הטוב פה שאתה יכול למצוא את עצמך עושה טיפול אחת לחצי שנה שזה מצויין. אני עושה לבעלי בטן/חזה/ ושערות בודדות בגב וכבר רואים תוצאות מדהימות (עבר 2 טיפולים בלבד!!!)
    יש לי מכשיר עוצמתי שבטיפולים הראשונים תראה תוצאות מדהימות!
    שיהיה בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו