הי יש לי שאלה, מוזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי יש לי שאלה, מוזרה
    משהו
    06/11/2013

אממ אז ככה האם אחרי טיפול (או טיפולים) חוזרות השיערות העדינות האלה לגוף, או שמתקבל מראה של פלטה כזה (הכוונה למתכת כזאת.. לא מציאותי יעני)

ועוד דבר עשיתי את הטיפול השלישי ברגליים וכבר חודשיים עברו בלי גידול אמיתי של השיער, מה לחשוב? בסהכ ביקשתי דילול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הי יש לי שאלה, מוזרה

הוספת תגובה

• הי יש לי שאלה, מוזרה - תגובה

ד''ר יוסי מילבאום
    06/11/2013

שלום,

בעיקרון הטיפול גורם בדרך כלל לדילול משמעותי (העלמות של 70-80% מהשערות).
    האם אני מבין שבעצם את מתלוננת על התוצאה שאין צמיחה של השיער?
    עד כה זו הייתה המטרה.
    המתיני עוד כחודש עד חודשיים ואני מניח שמעט צמיחה תופיע.

בברכה,
    דר' יוסי מילבאום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אסביר את עצמי

משהו
    06/11/2013

חחחח אוקי אז דבר ראשון אני בן
    ודבר שני כן ביקשתי דילול והסבירו לי שגם אחרי חמישה טיפולים לא מקבלים אפילו חמישים אחוז פחות, ולא הייתה לי אף בעיה עם זה כי רציתי דילול, או שהשיערות יהפכו לקצת עדינות יותר (אפילו אם המספר שלהן לא ירד) אז לגבי השאלה השנייה מפחיד אותי שחודשיים עברו ואין שום צמיחה משמעותית.

לגבי השאלה הראשונה אני התחלתי טיפול בבטן, והרי לא כל הבטן היא שערות שחורות שאתה רוצה להוריד, אבל הגילוח מוריד כמובן גם שערות עדינות יותר, ומה שמתקבל זה תוצאה של "פלטה" כזו בהתחלה אם אתה מבין אותי--- אז השאלה היא אם זה יישאר ככה או שזה ייראה טוב יותר בהמשך- כלומר יחזור למה שהיה רק עם שערות לא גסות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אסביר את עצמי - תגובה

ד''ר יוסי מילבאום
    12/11/2013

מתנצל על הטעות במגדר.
    לדעתי ומנסיוני לאחר פרק זמן השונה מאדם לאדם, השערות מתחילות לצמוח מעט אך כמובן בצפיפות דלה בהרבה מאשר לפני התחלת הטיפול.
    כאמור, מציע שתחכה כחודשיים נוספים על מנת לראות מעט צמיחה.
    עדיין לא לגמרי ברור לי האם זו טרוניה לגבי מידת הסרת השיער ואתה לא שבע רצון מהתוצאה או שאתה רק מחפש מידע.
    בברכה,
    דר' יוסי מילבאום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו