שיעור יתר בחזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעור יתר בחזה
    חן
    08/11/2013

שלום,
    אני בת 21 ובשנה האחרונה התחיל לי פתאום שיעור יתר בכל החזה. אני לא יודעת מה לעשות. הרופאים אמרו לי שמבחינת הורמונים הכל תקין אצלי. רופאת נשים אמרה לי שיש לי קצת שחלות פוליציסיטיות אבל לא משהו רציני. אני לוקחת גלולות "דיאנה" כבר 8 חודשים. כמובן שאני לא רוצה להתחיל להוריד שם שיער בשעווה או גילוח. ניסיתי לעשות אפילציה אבל זה ממש כואב ויקר ולוקח הרבה זמן (כי יש ממש הרבה שערות) וגם משאיר פצעונים בולטים וכואבים להרבה זמן. חשבתי לעשות לייזר אבל אמרו לי שם שהשערות דקות מדי ובהירות בשורש ככה שהלייזר לא יעבוד עליהן וחבל להוריד בגילוח כי זה רק יגרום ליותר צמיחה.
    אז אני ממש מיואשת. מה עוד אפשר לעשות? אני לא רוצה להישאר לנצח עם שערות בחזה, זה ממש גורם לי למבוכה ולחוסר נוחות עם הגוף שלי ומאוד מתסכל אותי.
    אודה על כל עצה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעור יתר בחזה

הוספת תגובה

• תשובה לגבי שיעור בחזה

קניאס נורית
    11/11/2013

כמו שאת הבנת הדרך היחידה בעיני היא להיפטר מהשערות ולכן יש לנצל את כל הדרכים שיש לעשות כן . כמו שכתבת לייזר או ipl \אפילציה בעזרת אלחוש אמלה 5%\אפלפרי תכשיר להרחקת שיער (מורידם את השיער מורחים שני סוגי חומר ולא מרטיבים את האזור ל6 שעות ביחרי קוסמטיקאית באזור מגוריך שיכולה לשלב בין כל השיטות אני עצמי עשיתי אפילציה לפני 40 שנה דבר ששינה את חיי .בהצלחה נורית הקוסמטיקאית מחולון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעור יתר בחזה - תגובה

ד''ר יוסי מילבאום
    12/11/2013

חן שלום,
    להבנתי יש לך שחלות פוליציסטיות אך פרופיל הורמונלי תקין ובכל זאת את נוטלת דיאנה שאינם גלולות הבחירה אלא אם יש הירסוטיזם עקב פרופיל הורמונלי בלתי תקין או כאבי מחזור קשים או מחזור בלתי סדיר.
    בנוסף, להבנתי את בעלת שיער בהיר מאד ולכן נמסר לך שאין ערך לטיפולי הסרת שיער בטכנולוגיות מבוססות אור.
    אם כך, אני מצטרף להמלצה לטיפול באפילציה עם משככי כאבים כגון אמלה טרם ביצוע הטיפול.
    בברכה,
    דר' יוסי מילבאום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עם להחליף גלולות?

אלה
    13/11/2013

אני לוקחת גלולות פלורט כשנה. לקחתי אותן כטיפול באקנה והן עזרו לי גם בהפחתת שיעור (היה לי קצת בפנים). ממליצה לך להתייעץ עם רופא הנשים שלך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו