מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשת ייעוץ בקשר למכשיר הקנדלהמירי11/11/2013
במכון בו אני אמורה להתחיל טיפול להסרת ספם בלייזר משתמשים במכשיר הנקרא "קנדלה" רציתי לשאול האם השימוש במכשיר זה בטוח לשימוש באזור הפנים והאם הוא לא גורם לתופעות ונזקים כל שהם בפנים ועוד שאלה- האם ישנם עוד מכשירי לייזר המתאימים להסרת שפם לאשה מהפנים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדלה
רויטל28/11/2013היי אני מטפלת בהסרת שיער בלייזר וגם בקנדלה
מהנסיון שלי קנדלה היא בסדר גמור ולא אמורה לגרום לנזק מסויים
את חייבת להקפיד להגיע לא שזופה וללא איפור כמובן לטיפול שהפנים יהיו נקיות כדי שהלייזר לא יקלוט את פיגמנט האיפור ויעשה כוויה
המטפלת חייבת להקפיד במידה והיא עושה לך לייזר על השיער (אם לא מגלחים)לנקות את השיער באותו רגע עם גאזה או מטלית לחה כדי שהשיער ששרפנו לא יידבק לעור...במידה וזה נדבק ולא ניגבה טוב אחרי יום תראי כמו מאיין שריטות שיטחיות שצריך להשים משחה להוריד את זה...בסך הכל מכשיר טוב ויש תוצאות טובות...קחי בחשבון שזה אזור הורמונלי ובמידה ויש לך בעיה הורמונלית זה יכול לעורר זקיקים באזור אחר בפנים אז תוודעי שהמטפלת לא יוצאת מחתום השפם ועדיף אף לקרר עם קרח לכמה שניות לפני כן את המקום ...שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוקטוס-קנדל שיער מהפנים-שאלות
סיוון ס01/12/2013היי , סובלת משיער בפנים ,אזור הזקן,פאות ושפם . מעוניינת להתחיל הסרת שיער ,השיער יחסית עבה ושחור..
התעניינתי בהסרה,הציעו לי את המכשירים וקטוס וקנדלה.
יש לי מספר שאלות (קצת חוששת לזרוק כסף לפח שלא יעבוד)
1.האם המכשירים אמינים? ומתאימים לשיער פנים?
2.כמה טיפולים צריך בערך?היועצת שם אמרה 8-10
3.האם לפני הטיפול צריך להסיר את השיער מהפנים או דווקא לגדל ולהגיע עם שיער?
4.האם באמת לאחר כל הטיפולים אין יותר שיער?או שרק מחליש?
5.ומה המכשיר הטוב ביותר להסרת שיער מהפנים ?
אני חושבת שאלה שאלות חשובות לא מצאתי את כל התשובוצ באינטרנט אשמח לתשובה ממש רוצה להתחיל אך חוששת
תודה רבה וחג שמח:)!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)