הקפיץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקפיץ
    הקפיץ
    15/11/2013

שלום.אני מסירה שיער בלחיים סנטר ושפם בעזרת קפיץ הפלא.הקפיץ מסיר נגד כיוון השיערה כמו שמסירים כשעושים שעווה.האם אין בעיה עם זה? אני יודעת שמריטת גבות צריך למרוט עם כיוון השיערה ולא נגד.אחרת השיער יצמח בצורה לא טובה ופראי.האם ביתר חלקי הפנים גם צריך לנהוג כך?והאם הקפיץ מסיר כמו חוט פינצטה או שעווה?מבחינת האפקט.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקפיץ

הוספת תגובה

• הקפיץ - תגובה

ד''ר יוסי מילבאום
    17/11/2013

שלום רב,

עקרונית אין שום משמעות לכיוון המריטה (בין אם בכיוון גדילת השערה או נגד כיוון הגדילה) והשיער נקרע כך או כך באזור כלשהוא בחלל הזקיק.
    האפקט של הקפיץ הוא בדיוק כמו בחוט או בשעווה או באמצעות פינצטה - בכל השיטות המטרה לקרוע את השערה עמוק בתוך חלל הזקיק.

בברכה,
    דר' יוסי מילבאום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

גושון
    24/11/2013

המון תודה, שעווה ופינצטה נותנות את אותו אפקט?כלומר השיער יצח באותה צורה?ועוד בקשר לקפיץ,ככל שאסיר עם הזמן זה לא יצמח יותר?/יצמח עדין יותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

ד''ר יוסי מילבאום
    26/11/2013

לי שלום,
    הסרת שיער בשעווה ופינצטה דומות מהותית - מריטת השערה.
    בשניהם יש קריעה של סיב השיער היכן שהוא במעמקי הזקיק (בשונה מגילוח החותך את השיער בקו העור). לכן, השיער צפוי לצמוח באותה צורה ובאותו קצב.
    עם הזמן במרבית המקרים יש הפחתה בצמיחת השערה אך תיתכן במיעוט התגברות השיעור עם הזמן.
    בברכה,
    דר' יוסי מילבאום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקפיץ

סיוון ס
    04/12/2013

מנסיון עם הקפיץ אני גם משתמששת בו, הוא בדיוק כמו אפשקט של פינצטה רק שיטה אחרת ... גודל כמו שתעשי עם פינצטה אחרי זמן קצר . ולא גודל יותר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו