שערות לא ברורות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שערות לא ברורות.
    999
    02/04/2008

היי
    הייתי רוצה לשאול, אני ביומיים האחרונים הסתכלתי במראה מוגדלת שמראה את כל הפנים כלומר מראה את כל השערות על הפנים.
    עכשיו אין ספק שיש לי פאות לחיים לא יודעת אם הם פלומתיות או לא,אבל !!! פתאום ראיתי על הסנטר כמה שערות שחורות בודדות ממש ככה 4-5 שערות ונדהמתי
    האם אני הופכת להיות גבר??????מה עובר עליי??? האם יהיה לי זקן?.האם עליי להתחיללדאוג לשערות האלה ולהתחיל להוריד גם אותם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שערות לא ברורות.

הוספת תגובה

• לשוש

03/04/2008

שלום שוש
    בגיל 15 אני מציעה לך לא להתעסק עם השיער בפנים,הכי הרבה אם הן מתארכות יותר מדי, תגזרי
    אותן בעדינות,עם מספרי ציפורניים קטנות.
    מה קורה עם המחזור,האם הוא סדיר? מתי קיבלת לראשונה?
    האם גם לאחיות או אמא יש שיעור במקום כזה?
    בפאות הבהירות על תגעי כלל, כי לכל המין האנושי יש פלומה על הגוף,פרט לכפות ידיים ורגליים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד''ר גלי.

999
    03/04/2008

בקשר לשאלותייך - קיבלתי מחזור לפני שנתיים בערך,מחזור לא סדיר,ואחותי אולי גם יש לה קצת שערות כמוני.....אבל עדיין..מה לעזעזאל?????????
    יהיה לי עוד לדעתך???????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשוש

07/04/2008

שלום שוש
    אם המחזור לא סדיר,התיעצי עם רופאת הילדים והיא תחליט על המשך ברור.
    בנות מסיימות את ההתפתחות המינית שלהן כ-3-4 שנים מיום קבלת המחזור,כך שעדיין לא התייצב מצבך השעיר,וכדאי לא להתעסק איתו עדיין.
    סבלנות...
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו