הסרת שיער בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בפנים
    דנה
    30/03/2014

היי, קוראים לי דנה ואני בת 20,מגיל קטן יש לי שערות על הפנים במקומות לא רצויים כמו הצוואר ובפאות, אני מורידה כבר כמה שנים עם חוט אצל קוסמטיקאית מכיוון שהעור שלי רגיש ועוד לא מצאתי שיטה שתתאים לי. הלכתי מספר פעמים לייעוצים וכל מה שיכלו להגיד לי זה שהשערות יחזרו בכמות גדולה יותר ושהעור שלי בעייתי ולכן לא כדאי שאוריד.
    אפילו קיבלתי משחה לעיכוב שיער שגרמה לי פריחה חמורה ולכן הפסקתי את השימוש בה.
    יש דרך להוריד לצמיתות את השיער?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בפנים

הוספת תגובה

• הסרת שיער בפנים - תגובה

ד''ר יוסי מילבאום
    03/04/2014

דנה שלום רב,
    ראשית כדאי לבדוק האם השיעור שלך עונה על הגדרת "הירסוטיזם" ואם כן, האם נובע מהפרעה הורמונלית. כדאי לפנות לרופא עור או גניקולוג שיאבחנו את הבעיה. אם אכן מדובר בבעיה הורמונלית, ניתן לספק טיפול תרופתי שידכא את הגירוי ואז טיפולי הסרת שיער יהפכו להיות יעילים.
    ממליץ לך לפנות ליעוץ לרופאים העוסקים בהסרת שיער לצורך יעוץ על אופי הטיפול המתאים לך.
    בהצלחה,
    דר' יוסי מילבאום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו