הסרת שיער בעייתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בעייתי
    דנידין
    02/05/2014

שלום, אספר קודם על ההיסטוריה שלי..
    שהיתי כבת 13 אובחנתי שסובלת מהירסוטיזם והתחלתי טיפול בגלולות ואנדרוקור. אטאט שראו כי ההורמונים שלי מסתדרים הורידו לי את המינון וכעת אני נוטלת בנוסף לגלולות רק 5 מג. אני לא מרגישה בשינוי גם אחרי שרמת ההורמונים שלי תקינה יש לי צמיחה בכל הגוף וכמות גדולה
    ובנוסף אני מסירה בשעווה ואחרי שבוע שוב מתחיל לגדול השיער. עצם זה שההורמונים שלי הסתדרו לא אומר שזה צריך להחלש?
    מה אני יכולה לעשות בנידון? האם יכולה כעת לעשות לייזר? משנפתרה בעיית ההורמונים? זה יפתור את בעיית הצמיחה המואצת והשיעור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בעייתי

הוספת תגובה

• הסרת שיער בעייתי - תגובה

ד''ר יוסי מילבאום
    03/05/2014

מקריאה של תיאורך אני מתרשם שקצב הצמיחה המואץ לא השתנה לאחר נטילת התרופות, ולכן לא משנה איזו שיטה תבחרי להסיר שיער, כל עוד הגירוי המוגבר קיים, השיער יצמח במהירות רבה.
    מאידך, אני משער שטיפולי השעווה כואבים ואילו טיפולי הסרת שיער באמצעות IPL אינם כואבים כלל.
    כלומר, כדאי לך לבחור טיפול שאינו מייסר אף אם תצטרכי לבצע טיפולי הסרת שיער לעיתים קרובות.
    בהצלחה,
    דר' יוסי מילבאום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

דנידין
    03/05/2014

דווקא אני כבר מאוד רגילה להוריד באמצעות שעווה מכל הגוף וזה לא ככ כואב..
    הבעייתיות היחידה שהשיער גדל מאוד מהר ואני משקיעה הרבה כסף.. הן בקניית שעווה בעצמי או הליכה לקוסמטיקאית.. ההתעסקות הרבה כמובן מבחינת זמן גם נוראית.
    האם מכשיר כשלהו יכול להאט את הצמיחה? ובכלל ממה נובעת גדילה מואצת של שיער.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

ד''ר יוסי מילבאום
    08/05/2014

שלום,
    קצב צמיחת שיער תלוי בגורמים רבים אך בעיקר הוא תלוי בגורמים גנטיים. מאידך, יתכן ואצלך קצב הגדילה המואץ נובע מהירסוטיזם שעדיין לא ממש נשלט על ידי הטיפול ההורמונלי.
    מציע לך לנסות טיפולים להסרת שיער באמצעות טכנולוגיות מבוססות אור (לייזר או IPL) שעשויים להוביל להפרשים גדולים יותר מטיפולי שעווה בין טיפול לטיפול.
    בהצלחה,
    דר' יוסי מילבאום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו