הסרת שיער במכשיר בייתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער במכשיר בייתי
    ani
    24/05/2007

רופאים/לקוחות שלום,

אני מעוניינת להסיר שיער בלייזר. מסיבות רבות אינני מעוניינת לבצע את הטיפול במכוני הלייזר השונים.
    לשמחתי גיליתי מספר מכשירי לייזר המיועדים לשימוש בייתי, למשל ה- epilazer.

מספר שאלות שאני מפנה לחוות דעת מקצועית שלכם הרופאים וכן למי שיש להם ניסיון בשימוש במכשיר כזה:
    1.מבחינת היעילות- האם בסופו של תהליך (לאחר שנה-שנתיים) מגיעים לתוצאה מספיק טובה? דהיינו שיער פלומתי, כמו שמגיעים במכונים (85-90% מהשיער יעלם)?
    2. בטיחות השימוש- האם מספיק בטוח לשימוש לידיים לא מקצועיות- האם ידוע לכם על בעיות שיש עם המכשיר מהבחינה הזאת?
    3. נוחות - האם נוח לשימוש? האם זמן העבודה איתו סביר? האם התפעול מהיר?

תודה מראש לכולכם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער במכשיר בייתי

הוספת תגובה

• תשובה לאני

27/05/2007

שלום לך אני,
    כבר כתבתי את דעתי בפורום בתשובה לא.ב. מתאריך 16/5/07 על מכשירי הלייזר הבייתיים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

ani
    27/05/2007

שלום ,
    קראתי. תודה.
    לגבי העוצמה שכתבת עליה- אני בררתי לגבי מכשיר ה-home- epilazer, אני יודעת שיש לו 3רמות של עוצמה והוא עובד על 808nm. לפי המחקר הקטן שאני עשיתי בקרב המכונים- הם עובדים לרוב עם מכשירים המפיקים קרן באורך גל 750-810nm.
    האם אתה מדבר על עוצמה מהיבט אחר? שכן, אם לא כך הרי שאם אני שחומת עור עם שיער כהה (באיזורים הרלוונטים לטיפול) ישנה אפשרות שמכשיר זה יתאים לי?
    אם לא, האם תוכל להסביר מדוע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו