אשמח אם מישהו שעשה לייזר יוכל להשיב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח אם מישהו שעשה לייזר יוכל להשיב
    רונן
    18/08/2014

שלום,

אני ממש חדש בתחום הזה ואני אודה לכל מי שמכיר ובקיא ויוכל להשיב לי. ממש לאחרונה התחלתי לטפל בפעם הראשונה בחיים, בלייזר, בשערות החזה והבטן. זאת הייתה הפעם הראשונה שנגעתי בשיערות האלה, כלומר גילחתי אותן. קודם מעולם לא נגעתי בהן בשום דרך שהיא, בכל ארבעים שנות חיי. אני אשכנזי. צבע העור לבן מאוד, והשערות שחורות מאוד מאוד. הטיפול הראשון היה מאוד מקיף, לקח שעה וחצי, שבה המטפלת עברה על כך פינה. הטיפול היה כואב ובסופו הכל היה אדום למשך 24 שעות ואז חלף. ומאז עבר שבוע והזיפים פשוט צומחים החוצה כאילו בכלל לא עשיתי לייזר. זה פשוט נראה, עכשיו אחרי שבוע, כאילו גילחתי והנה זה צומח בחזרה חזק ושחור. אז אני לא מבין, אני אמור עכשיו להסתובב עם זיפים צומחים ומתעבים עד הטיפול הבא שהוא בועד חודשיים? אין שום אימפקט ומשמעות לטיפול הראשון ? כלום ? זה מאוד מפדח ולא סיפרו לי את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זה בסדר

דנה
    20/08/2014

לאחר הטיפול השיער צומח רגיל כמו אחרי גילוח ורק אחרי פרק זמן של בין שבוע לשבועיים מתחילה נשירה של השיער שטופל. לאחר מכן יש צמיחה חדשה, מגלחים לפני טיפול וחוזר חלילה. בהצלחה בהמשך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנה

שוב אני
    20/08/2014

תודה לך:-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו