מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעור יתר .. =\תמי26/04/2008
שלום , אני בת 15 ויש לי שיעור בכל הגוף. אבל ממש בכל הגוף.
ברגליים, בידיים (עד הכתף), בבטן (המון!), בגב, בפנים, באיבר המין ואפילו בתחת ..
אני מורידה שיער בשעווה ברגליים, בידיים, בבטן ועוד מעט גם בגב אבל יש לי בעיה עם הורדה באיבר המין כי המקום רגיש וכואב לי להוריד שם. זה כאבים בלתי נסבלים שתמיד אחריהם יש לי שטפי דם.
וגם בפנים יש לי הרבה שיער שאני לא יודעת איך להוריד .
אז השאלה שלי היא איך אפשר להוריד בדרך לא כואבת אבל יעילה שיער באיבר המין ובפנים..?
תודה רבהה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה
29/04/2008שלום דנה
מי עוזר לך במריטה? האם את עושה את זה בבית?
האם אמא שלך מעורבת? כדאי לבדוק דרך רופאת הילדים לסיבה לשיעור הרב שאת מציינת.
יש משחות העושות גילוח כימי,כלומר ממיסות את השיער ליד הבקיעה מהעור.
אני חושבת שלא כדאי לך לעשות את זה לבד.ערבי מבוגר/ת בבעיה,אשמח לעזור בהמשך אם יהיו ממצאים נוספים.
כתבי לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר גלי אהרונוביץ
תמי29/04/2008אמא שלי עושה לי שעווה בבית אבל זה ממש בעיה כי כמו שציינתי העור שלי רגיש וזה נורא כואב ..
את יכולה לתת לי עוד פרטים על המשחה שציינת? איך קוראים לה? ואיפה אפשר לקנות?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה
30/04/2008שלום דנה
תשאלי בסופרפארם יש כל מיני.אולי ויט?
תקראו טוב את העלון המצורף לפני התחלת הטיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !!!!
תמי01/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הסרת שיער אפילציה כמות הטיפולים
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)