מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צמיחת שיערות מתחת לעור הרגלייםאביב28/04/2015
שלום,
אני סובלת מתופעה מציקה של שערות שצומחות לי מתחת לעור ברגליים ולפעמים גם ממש בתוך העור,כלומר מסתלסלות פנימה שרק עם פינצטה,דם וכאבים אפשר להוציא אותן...אני חייבת לציין שעד לא מזמן לא הייתי מודעת לתופעה ופשוט היו לי כמו בליטות קטנות בצבע אפור שרק בדיעבד אני מבינה שאלו היו פשוט שיערות שמתחת לעור נראו "אפורות" ולא ידעתי למה שהסתתר מתחת.....נגעתי עם פינצטה במקרה באיזור ויצאו שתי שיערות ארוכות מאוד ממש מתוך הבשר! זה היה מפחיד ,כואב (ודי מגעיל למען האמת..) רציתי לשאול כיצד עלי להתמודד עם התופעה?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אביב15/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמיחת שיערות מתחת לעור הרגליים - תגובה
אורלי פרידמן15/10/2015שלום. זו תופעה ידועה. לא ניתן למונעה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפיתי לתשובה קצת יותר מעמיקה
A14/04/2016כמו למשל מה לעשות לאחר שהתופעה כבר התרחשה.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמיחת שיער מתחת לעור
אורית בן יהודה12/11/2016שלום אביב.
הסרת שיער באמצאות IPL היא הדרך הטובה ביותר לפתירת הבעיה.
בנוסף ממליצה לך לרכוש ספירט סליציל 2% ניתן לרכישה בכל פראם , טיפול בו ממיס בהדרגה את השכבה הקרנית היתירה המפריעה לשיער לצמוח רגיל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמיחת שיערות מתחת לעור הרגליים - תגובה
אורלי פרידמן15/04/2016הי.
האם יש לשיער בליטה החוצה אל מחוץ לעור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוב המקרים כן
A15/04/2016אבל הבליטה היא לא של קצה השערה אלא אמצע השערה כך שצריך לפצוע את העור כדי למשוך אותה החוצה והכי מוזר זה שלפעמים אין בליטה ניכרת לעין ובכל זאת כעבור זמן כשאני נוגעת באיזור להפתעתי נשלפת שערה ארוכה מהבשר שלא הייתי מאמינה שנמצאת שם וזה מעביר בי פשוט צמרמורת
ותודה על ההתייחסות !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמיחת שיערות מתחת לעור הרגליים - תגובה
אורלי פרידמן16/05/2016הי
ברמת העקרון- שיער שצומח הפוך - לתוך העור וכד'- רופאים ממליצים על טיפול לייזר.
הלייזר הורס את שורש השיער מבפנים והוא מפסיק לצמוח ולהציק.
מקוה שעזרתי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטת IPL גם יעילה במקרה זה?
יעל30/07/2016אני סובלת גם מבעיה זו ורציתי לשאול אם שיטת IPL גם יעילה למקרה כזה?
אני מתלבטת אם להתחיל טיפולי הסרת שיער באמריקן לייזר והבנתי שהם לא עובדים בשיטת הלייזר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטת IPL גם יעילה במקרה זה? - תגובה
אורלי פרידמן01/08/2016הי
ממה שאני מבינה- לייזר עדיף.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער מתחת לעור
אורית בן יהודה30/11/2016שלום וברוכה הבאה לפורום
הטיפול היעיל ביותר לשיער כלוא הוא הסרת שיער בקרן אור.
דבר נוסף אפשרי לטפל באזורים אלו גם באמצעים זולים יותר, רכשי ספירט סליציל 2% 3% ועברי על האזור פעמיים ביום ,דבר שיגרום להמסת התאים המתים ועשוי לשחרר את השיער הכלוא.
על עורך הצטברו תאים מתים שגרמו לתופעה .
מקווה שעזרתי ובהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)