מכשיר להסרת שיער קנדלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר להסרת שיער קנדלה
    שגית
    05/07/2015

שלום לכולן
    אני בת 36 רווקה ללא ילדים אובחנתי לפני 5 שנים כסובלת משיעור יתר מוגבר באזור הידיים הכתפיים והפנים, לאחר שנים של טיפולי לייזר בכל הגוף נשאר לי שיעור בידיים ובפנים והוא אף התגבר. לאחר בדיקות רפואיות התברר שיש לי שחלות פוליציסטיות, ולכן באזורים אלו הלייזר לא היה אפקטיבי בגלל שאלו אזורים הורמונלים.
    כמובן שהתחלתי לשתות גלולות דיאנה + אנדרוקור, אך לאחר תקופה מסויימת הפסקתי מכיון שניסיתי להכנס להריון. כמובן שעם הפסקתי השיער חזר.

התחלתי טיפולי אפילציה בפנים ואני רואה שינוי משמעותי, אך לא לצמיתות כמו שזה אמור להיות.
    אני נורא סובלת במיוחד בקיץ, זרועות הידיים והכתפיים מלאות שיער, זה מביך ולא נשי בעליל.
    מישהי המליצה לי על המכשיר קנדלה שמיוחד למקרים כמו שלי הוא אפקטיבי ויעיל כך היא טוענת.
    מישהי יודעת באיזה מכונים עוןבדים עם המכשיר קנדלה, כמה עולה? והאם הוא באמת יעזור לי סוף סוף??? האם יש תרופה שתתאים לי מבלבד האנרוקור שהוא גם נגד הריון????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכשיר להסרת שיער קנדלה

הוספת תגובה

• מכשיר להסרת שיער קנדלה - תגובה

אורלי פרידמן
    14/10/2015

ממליצה לך על וקטוס פלומר. הלייזר הכי מדויק, הכי יעיל והכי בטוח שעולם הרפואה מכיר היום. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו