הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער
    ענת
    04/05/2008

שלום.. רציתי לדעת אם שווה להתחיל בטיפול של הסרת שיער בשעווה מהסנטר (הוא בולט רק אם מסתכלים ממש מקרוב).. האם זה יגביר את הצמיחה? האם השיערות יהפכו כהות יותר משהיו?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער

הוספת תגובה

• לענת

05/05/2008

שלום ענת
    לא נתת מספיק פרטים על עצמך ,מצבך ומה גדל שם.
    אבל ההגיון אומר ,שאם רק את רואה את זה בעיקר בבחינה מדוקדקת במיוחד, לא הייתי ממליצה לגעת בשלב זה,כי אף אחד לא יכול לנבא במדוייק את העתיד,ותמיד קיימת האופצייה שזה יחמיר,האם שווה לך לקחת את הסיכון?
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך להודעתי המקורית...

ענת
    05/05/2008

אני בת 21 ויש לי שיער שחור. עם זאת, השיער על הסנטר הוא שיער פלומה וניתן לראותו מזויות מסוימות. הייתי מעדיפה שהוא יעלם, אך לא אם המחיר הוא שכאשר אני אתחיל בטיפולים הוא יהפוך שחור יותר וכבר לא פלומתי... מה את אומרת? בתודה מראש, ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת

12/05/2008

שלום ענת
    מבלי לראותך הייתי מציעה לך לא לגעת בזה,לפחות לא בלייזר.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו