אקנה והסרת שיער בלייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה והסרת שיער בלייזר
    אנונימי
    01/01/2016

שלום ,עשיתי לייזר להסרת שיער בפנים וסיימתי לאחר עשרה טיפולים ,השיער צומח לי כל יום באותם האזורים ולא ראיתי שיפור כלל ,אני חושבת שהלייזר כאילו לא משפיע עליי ואני לא יודעת למה.קראתי באינטרנט שאדם שיש לו אקנה אינו מתאים לטיפול בלייזר ואכן יש לי אקנה,האם יכול להיות שזאת הסיבה שהלייזר לא משפיע עליי? והאם זה יכול ליצור נזקים לעור ? האם בעקבות הטיפול לייזר האקנה לא ירפא ולא יעבור לי ? למי אני פונה כאשר המכון מרמה אותי ומספק לי טיפולים למרות שאני לא מועמדת מתאימה ללייזר ?יש מישהו שבוחן את המכון לייזר ומבקר אותו? בנוסף קראתי שבאזור הפנים צריך לעשות טיפולים כל שלושה שבועות ולא כל חודשיים .לי למשל עשו טיפול כל חודשיים באזור הפנים,יכול להיות שזאת הסיבה שהלייזר לא משפיע עליי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה והסרת שיער בלייזר

הוספת תגובה

• אקנה והסרת שיער בלייזר - תגובה

אורלי פרידמן
    12/01/2016

שלום.
    אקנה ושיער בפנים מצביעים על חוסר איזון הורמונלי בגוף. במצב שכזה, נצטרך הרבה יותר טיפולים.
    מלבד זאת- קיםם אחוז מסוים באוכלוסיה שלא מגיב מספיק לטיפולים.
    לא סביר בעיני שהטיפול הרס משהו בעור.
    התדירות המומלצת לפנים היא - 4 שבועות. גם אם עשו בתדירות אחרת- יכול להועיל.

לא ידוע לי על פיקוח מכוני לייזר. השוק פרוץ לגמרי.
    חשוב לעשות שיעורי בית על המקום לפני שסוגרים עסקה.
    בהצלחה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו