נשירת שיער - הסרת שיער בצוואר לגבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער - הסרת שיער בצוואר לגבר
    עומרי
    15/02/2016

היי.. השארת לי תגובה פתוחה, אני ירשום שוב בתקווה שתביני ... בן 25 אני מבצע טיפוולי לייזר בצוואר . חודשיים לאחר הטיפול האחרון החלו "להעלם" לי בהדרגה שיערות זקן הקרובים ל"קו הגבול" המפריד כביכול בין איזור הלייזר לזקן. איזור של 1 ס"מ בערך פשוט נעלם... מה שמוזר שקיימים זיפים קטנים קטנים שלא גודלים בעצם ולא רואים אותם.
    יש לציין שהמקום לא טופל בטיפול האחרון, לפחות ככה הרגשתי. (המקום לא היה מגולח ביום הטיפול וגם הקו שסימנתי היה מתחתיו, אם הלייזר היה פוגע בשיערות הללו הייתי מרגיש כוויה כנראה, בנוסף השיער לא נשר בתקופה שאמור לנשור יחד עם כל השיערות)
    מה הסיבה לכך?
    (יש לציין שהאיזורים הללו כן טופלו בעבר אולי פעמיים שלא ממש ידעתי היכן לסמן למטפלות. אבל מאז גדל שם שיער.. יכול להיות ששיער שגדל מלייזר יכול לנשור שוב?)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסרת שיער בצוואר לגבר.............. - תגובה

אורלי פרידמן
    16/02/2016

הי עומרי.
    בעולם הרפואה- ה כ ל יכול לקרות גם דברים פנטסטיים. כך שיכולים לקרות תהליכים לא צפויים ולא הגיוניים עפ'י הפרוטוכול...
    כך שיכול להיות ש...? - כן יכול להיות שכן ויכול להיות שלא.
    מקוה שהבנתי נכון...
    תצליח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו