שיעור יתר מטיפול לייזר ושילוב אפילציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעור יתר מטיפול לייזר ושילוב אפילציה
    אביתר
    27/03/2016

בן 23 מבחינת טיפול לייזר אני מטופל אידיאלי. יש לי עור לבן ושיער כהה יחסית. אני מטופל ברגלים בעורף בידיים (במכון אחד) ובחזה והבטן (במכון אחר).
    באיזור הרגליים בהחלט יש הדללות של השיערות. בעורף ובבטן המצב לא ככ משתפר. תמיד המטפלים אומרים לי שאני מגיב מצויין לטיפול. למה זה ככה? האם אני יכול להתעקש שיטפלו בי בעוצמות הרבה יותר גבוהות? ולאחרונה אני שם לב לאחרונה שמתחילה להיות לי צמיחה באיזור הכתפיים ומתחת לעורף מה עליי לעשות? אם אבצע אפילציה האם זה יכול להאיץ את התהליך? האם רצוי לבצע בדיקה הורמונלית? האם אפשר לבצע טיפול אגרסיבי באפילציה עם תוצאות מהירות? מה נחשב טיפול חדשני ומהיר באפילציה? מכשיר וכדומה?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שיעור יתר מטיפול לייזר ושילוב אפילציה - תגובה

אורלי פרידמן
    28/03/2016

הי.
    בא נעשה סדר-
    לגבי העוצמה- בקש שיגבירו אותה באזור קטן- כדי שלא תיווצר חלילה כויה. אם הגוף עומד בזה- אין מניעה לעבור לפרמטרים גבוהים.

אפילציה- אין הבדל מהותי בין המכשירים; מה שיוצר את ההבדל הוא איכות העבודה של

המטפלת.

ד'א- באזו טכנולוגיה אתה מטופל?

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפסיק מיד עם הלייזר

ניר
    04/04/2016

הלייזר מעורר זקיקי שיער רדומים, ומחזיר לך את השיערות קשות ועבות יותר בעתיד
    היום הייתי אצל רופא עור שאמר לי שהלייזר אומנם גורם להפסקת הייצור בחלק מזקיקי השיער, אך באלו שנשארו יצמחו שערות קשות ועבות יותר מבעבר.
    בנוסף מהעוצמה של הלייזר מתעוררים זקיקי שיער רדומים.
    אני כבר למעלה משנה מצטער בכל יום על כך שהתחלתי טיפולים, בבקשה תבדוק על זה לפני שאתה גורם לעצמך נזק כמוני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו