הסרת שיער בכתפיים במכונת וקטוס - לאחר טיפול ראשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בכתפיים במכונת וקטוס - לאחר טיפול ראשון
    רון
    17/07/2016

עשיתי היום טיפול ראשון בכתפיים ובעורף במכשיר וקטוס ויש לי כמה שאלות:
    1) קודם כל הטיפול היה ממש סבל, שרף לי ברמה מטורפת, כל פולס כמו מכת חשמל. יש לי עכשיו כ-6 שעות לאחר הטיפול ממש כוויה במקום. זה הגיוני? המטפלת מרחה לי משחת ביאופין. נראה לי ייקח לכוויות כמה ימים לעבור.
    2) יכול להיות שככל שאתקדם עם הטיפולים רמת הכאב והסבל תפחת?
    3) טרם הטיפול המטפלת השפריצה מים קרים על האזור המטופל. ראיתי סרטונים שמרחו על המטופלים ג'ל לפני אבל יכול להיות שכל מכשיר והחוקים שלו.. יש דרך לגרום לכך שפחות יכאב לי בטיפול?
    אני בן 27, שיער כהה ועור בהיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסרת שיער בכתפיים במכונת וקטוס - לאחר טיפול ראשון - תגובה

אורלי פרידמן
    18/07/2016

הי
    הגיוני שרמת הסבל תפחת- הגוף 'מתרגל' לסוג זה של כאב.

להפחתת כאב- למרוח שעה וחצי לפני הטיפול משחת - אמלה או משחת עזרקאין בשכבה עבה ולעטוף בניילון.
    [ג'ל לפני טיפול עושים רק באינפרא].

תצליח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לטיפול ראשון בהסרת שיער

רון
    20/07/2016

יש לי היום, שלושה ימים לאחר הטיפול עדיין שלפוחיות ואדמומיות בעור.
    זה נראה הרבה יותר טוב ממה שהיה מיד לאחר הטיפול אבל עדיין זה בולט. שאלתי את המטפלת אם יש אפשרות בטיפולים הבאים להוריד את העוצמה כדי שיהיה אפשרי לחזור לשגרה יותר מהר והיא אמרה שזה ישפיע על התוצאות ואצטרך יותר טיפולים. היא הסבירה שהמכונה מתאימה את עוצמת הלייזר לשערה שלי ועדיף לא לשנות את העוצמה. השאלה שלי אם למרות שאצטרך יותר טיפולים הטיפול יצליח או שבאמת עדיף לנשוך שפתיים ולעבור כל פעם את הטיפולים ככה וזהו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לטיפול ראשון בהסרת שיער - תגובה

אורלי פרידמן
    21/07/2016

הי
    האם אתה יודע באיזו עוצמה עבדו עליך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לטיפול ראשון בהסרת שיער

רון
    22/07/2016

לא. אבל יש לי שיער כהה, עור בהיר ורמת צפיפות יחסית גבוהה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לטיפול ראשון בהסרת שיער - תגובה

אורלי פרידמן
    26/07/2016

אשמח שתברר אצלם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוצמת טיפול

רון
    13/09/2016

לאחר הרבה חששות עשיתי טיפול נוסף. בדקתי והעוצמה הייתה 11-13 במהלך הטיפול. למרות שהכאב היה נוראי זה היה יותר טוב מבפעם שעברה והיום 4 ימים לאחר הטיפול האדמומיות עברה כמעט לגמרי וגם הגירודים. אגב, המטפלת אמרה שבפעם שעברה העוצמה הייתה יותר נמוכה והגוף לומד להתרגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו