שעווה וצמיחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעווה וצמיחה
    שירן
    19/05/2008

אני במשך שנתיים וחצי עושה טיפולי אינפרא אדום בפנים, יש שיפור בשפם ובלחיים, אך לא בזקן ובצוואר. אני חושבת להפסיק את הטיפול כי אין השפעה בכלל על הזקן.
    נאמר לי שאם הוריד את השערות שנותרו בשעווה או במכונה שמורטת אז השערות בשפם/לחיים יחזרו, משהו שקשור לזאימת הדם, ורציתי לדעת אם זה נכון?
    אני לא מתאימה ללייזר בגלל בעיות פיגמנטציה.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעווה וצמיחה

הוספת תגובה

• הוספה

שירן
    19/05/2008

אני בת 23.
    קראתי שחלק מהכותבים רשמו שהם לא שמנים.
    אני בעלת עודף משקל יש קשר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירן

22/05/2008

שלום שירן
    האם את נוטלת תרופות כלשהן?
    האם יש סיבה הורמונלית לשיעור? לאחר הפחתה או באזורים לא מגיבים נסי אפילציה.
    לא ידוע לי כי מריטה מוסיפה שיער.למי שיש נטייה לפיגמנטציה גם אינפרא לא מאד מומלץ.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז שעווה מדללת?...

נעמה
    10/03/2009

גם אני אשמח לדעת אם הסרת שיער בשעווה אכן מדללת שיער פלומתי? קראתי בכמה מקומות שהיא מדללת ושמעתי שאף באופן משמעותי ובחלק מהמקומות קראתי שהיא מגבירה ומעבה. אני מניחה שיש מספיק אינטרסים כלכליים לכל התשובות הללו... אשמח לשמוע תגובה כנה ואמיתית- אז מה נכון???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו