הסרת שיער פנים - איזור ראשון לציןן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער פנים - איזור ראשון לציןן
    רחל
    26/09/2016

שלום;
    איזו שיטה מומלצת יותר להסרצ שיער מכיזור הפנים - אפילציה או וקטוס?
    האם את מכירה ויכוחה להמליץ על קוסמטיקאית טובה כו מכון מומלץ מטיזור ראשון לציון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המלצה לאפילציה

הילה
    27/09/2016

היי רחל, אני באופן אישי עברתי הסרת שיער בלחיים ובסנטר ועברתי ממכשיר למכשיר - לייזר ואינפרא. כתוצאה מהטיפולים האלה התעוררו אצלי שיערות רדומות שלא היו והשיערות שהיו התעבו, פניתי לרופא העור שלי והתייעצתי איתו, והוא הסביר לי שבפנים עושים רק אפילציה כי הפנים מוגדרות כאיזור הורמונלי. התחלתי לברר וחברה סיפרה לי שהיא סיימה אצל מירב טיפולי אפילציה. הגעתי אליה לפגישת ייעוץ, עשינו ניסיון על העור לא כאב לי והיא עובדת ללא משחות הרדמה שזה דבר שחשוב לבדוק וגם לא נשארו לי סימנים על הפנים. אני אשאיר לך מספר פלאפון שלי ואם תרצי אשמח לעזור לך, כי גם אני הייתי במקום שלך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי הילה

רחל
    28/09/2016

תודה על המענה!
    אני אנסה קודם במכון מוכר.
    למען האמת, העניין עם מירב זה שכל תגובה שניה פה משבחת ומפארת אותה שנראה לי שזה אקט שיווקי שלה. יכול להיות שהיא באמת קוסמטיקאית מהמעלה הראשונה אבל עדיין יש בי חשש..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער פנים - איזור ראשון לציןן - תגובה

אורלי פרידמן
    28/09/2016

הי
    לאזור הפנים שתי השיטות טובות בעיקרון.
    יש לבדוק את הצמיחה ולפי זה להחליט.

תצליחי
    שנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו