שיער בפנים כתוצאה מלייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער בפנים כתוצאה מלייזר
    ליאל
    22/12/2016

היי, התחלתי טיפול לייזר באזור הפאות. מטיפול לטיפול אני מגלה שערות שלא היו לפני.
    הגעתי למצב שגדלות לי שיערות על הסנטר ובצוואר. אני מיואשת ומתוסכלת! מה עושים? להמשיך את הלייזר? לגעת באזורים האלו? זה ממש מביך אותי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער בפנים כתוצאה מלייזר

הוספת תגובה

• שיעור יתר בפנים

אורית בן יהודה
    24/12/2016

שלום וברוכה הבאה לפורום.
    אזור הפאות אחד האזורים בפנים שניתן לטפל בו בלייזר/IPL וזאת בתנאי שהשיערה מספיק עבה וכהה.
    מציעה לך לעבור בירור הורמונלי, בנות רבות כיום יותר מבעבר סובלות מחוסר איזון הורמונלי .
    צייני את גילך אנסה לעזור יותר
    חנוכה שמח.
    אשמח לעזור בהמשך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה..

ליאל
    26/12/2016

אני בת 20.
    באזור הפאות אני אכן מבחינה בשינוי. הבעיה העיקרית שלי היא שבעקבות הטיפול הופיעו שערות באזור הסנטר שלא היו בעבר.
    האם לטפל בלייזר או בדרך אחרת?
    (אני מתחילה טיפול אצל רופאת נשים)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער בסנטר

אורית בן יהודה
    27/12/2016

היי,
    שיער באזור הסנטר הוא בדרך כלל הורמונלי , לכן אני ממליצה לך בחום לעבור טיפולי אפילציה.
    אצל הגינקולוגית בקשי לעבור בירור הורמונלי כולל בדיקת אולטאסאונד לשלילת שחלות פוליצסטיות.
    חנוכה שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו