צריכה עזרה שיעור בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה שיעור בפנים
    אני
    03/06/2017

שלום רב..אני כותבת כאן לאחר מספר חודשים ארוכים של התלבטויות קריאה והדחקה של הנושא הזה
    אני בת 24
    אובחנתי לפני כשנה בבעיות הורמונליות ושחלה פוליטציסטית אך לא פעילה-המחזור תקין וסדיר
    מה שכן יש נשירה בשיער הראש לרמה של דילול ושיעור יתר ..גם.התפתחות של אקנה באזורים ההורמונלים סנטר פאות בצד העין
    מיותר לציין שרופאת הנשים לא נתנה לי שום מידע על התסמונת ואמרה שכל עוד אני מקבלת מחזור הכל בסדר..

אני מאוד חוששת עקב החוויה הזו ועוד מגופים שרק רוצים לכסות את התחת שלהם..מפחדת מכל המידע השגוי שיש ורוצה לדעת מה לעשות
    אני לא לוקחת כדורים לאיזון הורמונלי..שותה שיח אברהם גדליון שן הארי ונענע ועוד דברים טבעיים להורדת רמות ההורמונים ..אוכלת טבעוני לרוב..מחזור עדיין סדיר אך השיעור ממשיך ונהיה ארוך ושחור

אני צריכה עזרה !! אני לא מהאזור שלך אבל מוכנה להגיע וגם לעבור דירה אם צריך רק כדי לקבל מענה לבעיה שלי

מה שבעצם אני רוצה לשאול אחרי כל מה שסיפרתי לך על עצמי מה ההמלצה שלך אלי ? לעשות אפילציה למרות שאני יודעת שיש לי חוסר איזון.. זה יגמר בסוף? ?השיערות ירדו לגמרי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה שיעור בפנים

הוספת תגובה

• עזרה/חוסר איזון הורמונאלי

אורית בן יהודה
    07/06/2017

טיפלתי בנשים שלא נטלו הורמונים למרות שחלות פוליציסטיות אצלן וגם אצלך ללא תמיכה הורמונאלית הטיפול ייקח זמן ארוך מאחר וגופך מייצר הורמונים טטרוגנים (טוסטסטרון)
    זו גם הסיבה לכך ששיער ראשך נושר.
    טיפול הורמונאלי יכול מאוד לעזור האם יש סיבה בשלה את נמנעת ממנו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו