מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השרת שיער בפנים בHSRשי21/05/2008
שלום רב,
חזרתי מפגישת ייעוץ מול קוסמטיקאית אשר המליצה לי על הורדת שיער בשיטה זו.
רציתי לדעת האם השיטה אכן יעילה לבעלות עור שחום ונטייה לפגמנטציה-לדבריה.
אני די שעירה בפנים ובצוואר האם אכן בתום 12 הטיפולים השיער אינו צומח בחיים?
האם ישנן תופעות לוואי לענין?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בHSR
שי21/05/2008דבר נוסף מה לגבי גילוח הפנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשי
22/05/2008שלום שי
אם את שעירה גם בצוואר כדאי לבדוק מצב רמות הורמונים גבריים,ואם הם ביתר לא תתקדמי אם
לא תאוזני תרופתית.
לא ניתן לומר ש12 טיפולים בוודאות יספיקו,כל אחת וגופה.
אין מצב של הסרה מוחלטת,יש הפחתה משמעותית לאורך זמן.
השיטה בטוחה לעור כהה,אך כמובן שצריך להיות מיומנת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בHSR-המשך
שי24/05/2008שלום ד"ר ,
תודה על תגובתך הנושא של השיעור בצוואר ובפנים החל לי ממש בשנה האחרונה ואין לי מושג ממה אינני לוקחת גלולות ולא כדורים אחרים...-את אולי מכירה סיבות לתופעה?
בכל אופן החשש שלי הוא כזה-הבנתי מהקוסמטיקאית שהיא מגלחת את האזור אני פוחדת שאהיה רגישה לחומר בטיפול הראשוןולא אוכל להמשיך לשאר הטיפולים ואז מה הפנים שלי מגולחות ואני אהיה עם זיפים וככה לכל החיים???
אשמח לדעתך בענין תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשי
26/05/2008שלום שי
האם יש שיבושים במחזור?
לאיזה חומר תהיי רגישה? לאחר הטיפול השיער אמור לישור אם הוא נעשה בעוצמות מתאימות.
עשי בד. דם לרמות הורמונים גבריים,לפני כל טיפול שהוא באזור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בHSR-המשך
שי26/05/2008שלום ד"ר,
אין שיבושים במחזור הוא דווקא סדיר.
אני סובלת רק מטלסמיה ומיגרנה..
אני חוששת שאהיה רגישה לחומר של הHSR מלחיץ אותי הנושא של גילוח הפנים!!!
אני שוקלת כבר לעשות שעווה באזור מה דעתך?
ומהרופאת משפחה לבקש את הבדיקה הזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשי
27/05/2008שלום שי
שוב איזה חומר ?? וכן מרופאת המשפחה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הסרת שיער אפילציה כמות הטיפולים
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)