התייעצות המשך טיפולי לייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות המשך טיפולי לייזר
    הדס
    11/02/2018

היי,
    טופלתי כ10 טיפולים במכון להסרת שיער במפשעות ובית שחי. כ7 טיפולים בכל איזור בוצעו במכשיר וקטוס .לצערי היה דילול מועט ולאחר חודשיים השיער צומח צמיחה כמעט מלאה. עברתי למכשיר הקנדלה בו עברתי את 3 הטיפולים הנותרים. המצב היום הוא ששיערות באיזור דקות ורכות ולאחר שבועיים של כל טיפול נושר השיער ולאחר חודשיים וחצי יש צמיחה כמעט מלאה..ברצוני לדעת האם פירוש הדבר שסוג המכשירים הללו כנראה לא תואם עבורי ? האם עדיף להמשיך לרכוש טיפולים נוספים בקנדלה? והאם יש מכשיר שמומלץ יותר לשיער עקשן\דק ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסרת שיער בבית שחי ומפשעה

אורית בן יהודה
    11/02/2018

שלום הדס.
    האם יש חוסר איזון הורמונלי כל שהוא? מחזור לא סדיר, שחלות פוליצסטיות ? האם תושאלת במכון המטפל ? עברת בירור? בת כמה את לא ציינת?
    לפעמים תלוי גיל הורמונים ועוד יש צורך בטיפולים נוספים .
    אשמח לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך התייעצות הסרת שיער בית שחי מפשעה

הדס
    11/02/2018

היי, תודה על התייחסותך
    בת 23 , לא ידוע על חוסר איזון הורמונולי
    לא זכור לי אם תושאלתי במכון לגבי העניין למיטב זכרוני לא היהבירור מעמיק.
    בשנה האחרונה נתקלתי במחזור שלעתים סדיר ובתקופות שהוא אינו סדיר. נאמר לי שיכול להיות שיש שחלות פוליציסטיות אך כי זה עוד מוקדם לקבוע לחלוטין. לא לוקחת גלולות עדיין. נתנו לי זואלי ונאמר כי הם יכולות לעזור אך עדיין לא התחלתי טיפול כלשהו. ידוע לך מה עדיך לעשות במצב כזה? האם יש טעם בהמשך הטיפולים או אולי הגלולות יכולות לנטרל השפעה במידה ויש ש. פוליציסטיות? האם יש סוג מכשיר להסר שיער שהכי יעיל ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו