חייב את עזרת הגולשים ואת עזרתך גלי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייב את עזרת הגולשים ואת עזרתך גלי.
    יוסי
    28/05/2008

אני עומד לסגור עם פרופורציה על התחלת טיפולי לייזר.
    אני עושה באיזורים בטן, חזה, גב מלא עורף וכפתיים וגם באיזור שבין הצאוור לחזה שיש שם קצת שיערות
    דרשו ממני בעבור הטיפולים הללו 9,000 שקל וזה אמור להיות עד 12 טיפולים אם אני זוכר נכון.
    האם המחיר סביר? אני לא מבין בזה בכלל ורציתי לבדוק איתכם. האם לבדוק בעוד מקומות?
    ואיך פרופורציה בתור רשת? הם טובים? אין חשש לפשיטת רגל כמו שקרה לנאטורפיל ולעוד כמה חברות?
    מחכה לתשובות בהקדם
    תודה רבה!
    יוסי מחולון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש אופציה אחרת

שיפי
    29/05/2008

שלום לך,
    אני שמעתי שיש משהו הרבה יותר זול, והרבה פחות כואב,
    קוראים לזה Silk'n , זה מכשיר ביתי להורדת שיער בעזרת הבזקי אור, זה עולה פחות מ-4000 ש"ח ואתה יכול להוריד איתו שערות בכל המקומות שציינת,
    שווה לך להיסתכל באתר - www.Silkn.co.il לפני שאתה סוגר עיסקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדן היקר!

יוסי
    29/05/2008

ברור לי שיש לך איטרנס מסויים במוצר הזה.
    ראיתי את השם שלך בעוד מספר פורומים ובכל התגובות שלך אתה מכניס את הדבר הזה.
    אני נעדיף להשאיר את העבודה הזאת לאנשי מקצוע
    תודה על הניסיון בכל מקרה.
    אני מחכה לתשובה מד"ר גלי אהרונוביץ' שהיא מומחית לנושא ולא לתשובה מבנדאם שרק הכסף מעניין אותו ומצידו שכל הגוף שלי יהרס מחוסר ידע במוצר כלשהו שהוא מנסה למכור לנו.
    אז גלי, אני אשמח לתשובה ממך!
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלי?

יוסי
    01/06/2008

אני עוד מחכה לתשובה...
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליוסי

02/06/2008

שלום יוסי
    לא אוכל לעזור לך בהחלטתך,לא זאת מטרת הפורום הזה,ולכן לא הגבתי,זה כמובן לא אישי, אתה ודאי מבין.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו