הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער
    מיואשת
    31/05/2008

שלום,
    אני מסירה שיער בלייזר באיזור הפנים כבר כ3 וחצי שנים.
    אני לא מרוצה ומרגישה שרק אחרי הטיפול יש לי ביטחון- ואילו אחרי כשבועיים כשזה כבר מתחיל לצוץ לצמוח, אני לא מעיזה להתקרב קרוב מידי לאנשים.

בכל אופן, אחרי שיחה שהייתה לי עם מישהי שעברה משהו דומה, היא אמרה שבפנים לא מומלץ לעשות לייזר כי לא מסיימים עם זה אף פעם. פשוט לא.
    היא המליצה לי "לנקות" את הפנים עם אפילציה - וזה יבטיח לי הסרת לצמיתות של כל השיער שהלייזר לא הסיר.

זה נשמע מפה מאוד למרות המחיר שהבנתי שהולך לפי שעות.. :/
    אבל אני מאוד מאוד חוששת לקבל כוויות או צלקות ודברים כאלו.
    אם אני אשאל איך לבחור רופא/קוסמטיקאית שתבצע את זה- התשובה בוודאי תהיה "מישהי מנוסה ומקצועית", שזה עם כל הכבוד לא יעזור לי הרבה.

כמובן שאני מעדיפה רופא שיבצע זאת, אך למיטב הבנתי, תחום האפילציה מבוצע ע"י קוסמטיקאיות בלבד. לכן, אני אשמח לקבל המלצות על כאלו באיזור המרכז.

כמו כן, שאלה נוספת: האם זה נכון שמותר לי להשתזף לפני ובמהלך טיפולי האפליציה? (מה שאסור לי לבצע כעת בין טיפולי הלייזר).
    זה משפיע גם על איזורים עם קעקועים, נכון?
    תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער

הוספת תגובה

• לא השארת קישור..

מיואשת
    31/05/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו