מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער בלייזר לעור רגישHAGIT02/06/2008
שלום רב,
יש לי עור מאד מאד בהיר.
שיער בעל כהות בינונית (כהה לאחר גילוח).
אני מאד מתלבטת לגבי הסרת שיער בלייזר.
יש לי עור שלא מצטלק יפה (לפחות באיזור הפנים והכתפיים. איזור הרגליים הוא פחות בעייתי).
1. האם במכונים השונים קיימת אפשרות לעשות ניסוי מבלי להתחייב מראש על טיפול מלא,
רק על מנת לבחון את תגובת העור לטיפול?
2. האם כדאי לי לנסות או שעם עור שידוע מראש שאינו מצטלק יפה עדיף לא לנסות אפילו?
3. האם במצבי עדיף לי לפנות לאינפרא ולא לליזר? האם יש שיטה מומלצת עבורי?
תודה,
ימית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח להדגים לך ללא התחייבות
לימור04/06/2008חובה לעשות טסט בטרם תתחילי טיפול זה גם מוריד מהלחץ ואין פחד ממה שידוע מראש
אם תפני למכשיר נכון לא יצוצו לך כוויות וכמובן הצטלקות לא תיראי.
ממליצה לך לבוא להתנסות אצלנו מכון וותיק עתיר ניסיון וידע ומקצועיות ואשמח לתת לך את כל ההסברים וההבדלים .
קיום ישנו מכשיר חדש שאינו איפרא ואינו לייזר שדרך פעולתו שונה לגמרי ופשוטה!
050-7272249 לימור יד חן קוסמטיק www.yadchen.com* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי המלצה שתוכל לעזור לך
ליאת05/06/2008הי ימית,
אני התחלית טיפול במכשיר ביתי שנקרא silkn, התחלתי את הטיפול - רגליים, בית שחי ומפשעות לפני חודש וחצי, ועד עכשיו אני די מרוצה, יש עוד מס' טיפולים עד שאני יגיע לתוצאה שאני רוצה אבל כבר עכשיו יש לי קרחות ודילול משמעותי של השיער איפה שעשיתי טיפול,
זה לא כ"כ כואב ולא עושה כוויות,
אני ממליצה לך לבדוק את המכשיר הנ"ל כי לדעתי הוא הפתרון בשבילך,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSILKN
שימרית07/06/2008איפה אפשר להשיג את המכשיר הזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה ניתן להשיג Silkn
ליאת08/06/2008שלום שמרית, את יכולה לראות את כל הפרטים על המכשיר הנ"ל באתר שלהם:
www.silkn.co.il ואת יכולה להתקשר אליהם ל-1700506011
אני ממליצה,
שיהיה בהצלחה
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליולי
11/06/2008שלום יולי
הכלל אומר שלמי שיש נטייה לקלואידים(נטייה להצטלקות ) לא מומלץ לעשות לייזר.
גם לאינפרא,יש סיכון לכוויות ואולי הצטלקות.
טסט לדעתי לא ינבא טיפול מלא ללא תופעות שליליות.
אבחון מסודר עדיץ על שאלה באינטרנט.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ישנן דרכים חלופיות?
HAGIT15/06/2008האם יש דרך אחרת (חוץ מלייזר ואינפרא) שמומלצת למצטלקות שבינינו?
הכוונה להסרת שיער לאורך זמן (לא השיטות המקובלות של שעווה / גילוח וכדומה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הסרת שיער אפילציה כמות הטיפולים
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)