נזקים בהורדת שיער ב לייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזקים בהורדת שיער ב לייזר
    נועה
    10/06/2008

בתחילת הטיפול השלישי בהורדת השיער לאחר השהייה שלי עם אמלה התחילו לי פצעים והיתה אדמומיות בבית השחי. המטפלת לא ביצעה את הורדת השיער ושמה לי משחה נגד כוויות. היא טענה כי אני אלרגית לאמלה. שבוע שלם סבלתי מאד כולל כאבים פנימיים בבית השחי. התלבטתי אם להפסיק את הטיפול בבית השחי, בעוד שבמפשעה הכל בסדר גם בעזרת אמלה.
    האם יתכן שאני אלרגית לאמלה רק באזור מסוים?
    עד היום יש לי תחושות שונות בין צד אחד לשני של בית השחי. הפסקתי להשתמש בדארודרנט ספריי.
    האם נגרם לי נזק פנימי?
    מטפלת אחרת שכנעה אותי להמשיך את סדרת הטיפולים ע"י קרח. האם זה מסוכן להמשיך בטיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לנועה

11/06/2008

שלום נועה
    לא אוכל לדעת מה היה לך בבית השחי,אך בכלליות אומר כך,קשה לחשוב שאת אלרגית רק באזור אחד ולא באחר בגופך,לכן יתכן ושם היה משהו מקומי שלא בהכרח קשור לאמלה.
    הכי כדאי להבדק ע"י רופא עור כדי לנסות להבין מה היה שם.
    באיזה מכשיר את מטופלת?
    קרור על ידי קרחון או מכשיר הזורק אויר קפוא על אזור הטיפול יכול בהחלט להואיל ולהחליף את הצורך באמלה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו