זקוקה לעזרה בנושא הסרת שיער מהפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה בנושא הסרת שיער מהפנים
    רותם
    04/04/2021

רציתי להתייעץ.. לפני עשר שנים אחותי לקחה אותי לטיפולי אינפרה אדום בפנים. הייתי צעירה ולא הבנתי בזה והתחלתי טיפולים
    תוך כדי הוצע לי גם להוריד את מה שיש לי כבר בפנים בשעווה והסכמתי
    ומאז נהרסו חיי כי השיער לא הפסיק לצמוח במהירות.
    הייתי עושה שעווה לעיתים תכופות אבל זה היה כואב ומתיש ובסוף נכנעתי והתחלתי לגלח את השיער. אין צורך לומר שהתוצאה מזעזעת אבל אין לי שום פיתרון אחר כי השיער צומח נורא מהר.
    הביטחון העצמי שלי ברצפה, אני רוצה לטפל בעצמי ולא יודעת איך.. יש המון מקומות ואני לא יודעת לאן ללכת בנוסף קראתי שרוב המכונים לא יכולים לטפל בשיער מגולח שזה מקשה על הטיפול.. זה יהיה בלתי אפשרי להאריך שיער מגולח כי זה נראה רע. אשמח לכל ייעוץ וטיפ אפשרי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסרת שיער בפנים YMAX

אליה
    04/04/2021

אני מטופלת כבר מעל שנה אצל יפה מקסימוב, אחרי שהייתי כמה שנים טובות באמריקן לייזר שעשו לי נזק וגילחו לי את הפנים. ממה שאני יודעת יש לה שם מקרים קשים שהיא מטפלת תכנסי לאינסטגרם תראי. המצב שלי היה בינוני ועכשיו הרבה יותר טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער מהפנים

יפעת אלקיים
    10/04/2021

ממליצה לך על שיטת האפילציה.
    השיטה היחידה שתעזור לך לצאת מהמצב הזה.

את מוזמנת להתקשר או לקרוא חומר על אפילציה באתר שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו