שאלה לכל מי שיודע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לכל מי שיודע
    בן
    23/06/2008

אני בן 17 והתורשה שלי מתחלקת לשניים אבא די שעיר ואמא ממש לא שעירה אני יודע זאת לפי סבא שלי מצד האמא שהוא חלק כמעט לגמרי השאלה שלי שיש לי שיער כמו של אבי על הראש (שיער מטולטל וקשה יחסית) ולאמא שלי שיער חלק ורך יותר האם זה אומר שאני יהיה שיער כמו אבי בגלל אותו סוג שיער או שזה לא בהכרח קשור אחד בשני ויכול להיות שיער על הראש כמו של אבי אבל השיעירות תהיה כמו אצל אמי?
    האם יש קשר בין שיער על הראש לבין שעירות בגוף?
    בבקשה תענו לי שאלה זו מטרידה אותי מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לכל מי שיודע

הוספת תגובה

• לבן

30/06/2008

שלום בן
    אין לי תשובה מדעית לתת לך,לצערי.
    אתה עדיין צעיר מדי מכדי לדעת מה יהיה המופע השעיר שלך בתום ההתפתחות המינית שלך,דבר שיקרה רק בעוד לפחות5-8 שנים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגלי

בן
    01/07/2008

אני כבר בן 17 השאלה שלי האם השיער על הראש קשור לשעירות או לא בהכרח? והאם בגיל 17 זה לא גיל שאפשר להתחיל ולהבין מה התורשה שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבן

02/07/2008

שלום בן
    17 זה עדיין מאד התחלתי בד"כ,ולא מייצג.
    לגבי שיעור הראש והגוף,בגיל מתקדם הרבה יותר,גברים מתחילים לאבד שיער קרקפת ולהוסיף דווקא,שיער גוף עקב שינויים ברמות סוגי ההורמונים הגבריים.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה??

בן
    02/07/2008

תוכלי להגיד לי מזה התחלתי בגיל 17 (אני מתכוון כמות שיער ממוצעת לגיל 17 )? וכנראה לא הבנת את שאלתי האם יש קשר בין השיער על הראש לבין השעירות בגוף או שהשיער על הראש זה משהו שונה מהשיעור בגוף(מבחינה גנטית)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבן

07/07/2008

שלום בן
    אין ממוצע שיעור ביחס לגיל,כי זה לא מדע מדוייק ואין אדם דומה לחברו. כמו כן כל דור,קשור גנטית בהכל בדורות הקודמים לו. גם בנושא השיעור הן בגוף והן בראש.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו