מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לכל מי שיודעבן23/06/2008
אני בן 17 והתורשה שלי מתחלקת לשניים אבא די שעיר ואמא ממש לא שעירה אני יודע זאת לפי סבא שלי מצד האמא שהוא חלק כמעט לגמרי השאלה שלי שיש לי שיער כמו של אבי על הראש (שיער מטולטל וקשה יחסית) ולאמא שלי שיער חלק ורך יותר האם זה אומר שאני יהיה שיער כמו אבי בגלל אותו סוג שיער או שזה לא בהכרח קשור אחד בשני ויכול להיות שיער על הראש כמו של אבי אבל השיעירות תהיה כמו אצל אמי?
האם יש קשר בין שיער על הראש לבין שעירות בגוף?
בבקשה תענו לי שאלה זו מטרידה אותי מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבן
30/06/2008שלום בן
אין לי תשובה מדעית לתת לך,לצערי.
אתה עדיין צעיר מדי מכדי לדעת מה יהיה המופע השעיר שלך בתום ההתפתחות המינית שלך,דבר שיקרה רק בעוד לפחות5-8 שנים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגלי
בן01/07/2008אני כבר בן 17 השאלה שלי האם השיער על הראש קשור לשעירות או לא בהכרח? והאם בגיל 17 זה לא גיל שאפשר להתחיל ולהבין מה התורשה שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבן
02/07/2008שלום בן
17 זה עדיין מאד התחלתי בד"כ,ולא מייצג.
לגבי שיעור הראש והגוף,בגיל מתקדם הרבה יותר,גברים מתחילים לאבד שיער קרקפת ולהוסיף דווקא,שיער גוף עקב שינויים ברמות סוגי ההורמונים הגבריים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה??
בן02/07/2008תוכלי להגיד לי מזה התחלתי בגיל 17 (אני מתכוון כמות שיער ממוצעת לגיל 17 )? וכנראה לא הבנת את שאלתי האם יש קשר בין השיער על הראש לבין השעירות בגוף או שהשיער על הראש זה משהו שונה מהשיעור בגוף(מבחינה גנטית)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבן
07/07/2008שלום בן
אין ממוצע שיעור ביחס לגיל,כי זה לא מדע מדוייק ואין אדם דומה לחברו. כמו כן כל דור,קשור גנטית בהכל בדורות הקודמים לו. גם בנושא השיעור הן בגוף והן בראש.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הסרת שיער אפילציה כמות הטיפולים
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)