טיפול הסרת שיער גרם לשיעור יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול הסרת שיער גרם לשיעור יתר
    אלכס
    05/07/2008

שלום, מזה 4 שנים שעשיתי טיפולי הסרת שיער ברשת נטורפיל. החוזה שחתמתי בזמנו היה על תוצאות. לכן לא הייתי צריך לטפל עבור כל טיפול בנפרד. הטיפולים היו באיזור הגב, כתפיים, עורף וכפות רגליים. התחלתי את הטיפולים במכשיר בשם "לייטשר" לאחר שנה עברתי לטיפולים במכשיר בשם "אלכסנדריט" ולאחר מכן המשכתי במכשיר בשם "ספרנו" כל מכשיר עובד בצורה שונה. אולם אף מכשיר לא ממש עזר. המצב אפילו החמיר. ויש לי הרבה יותר שערות מקודם. לפני מספר חודשים רשת נטורפיל פשטה את הרגל, קנתה אותה חברה חדשה ונשארתי בלי טיפולים. בחברה החדשה אני יכול להמשיך, אבל עכשיו אני צריך לטפל עבור כל טיפול. ואחרי 4 שנים ללא תוצאות ואפילו החמרה. נראה לי מיותר לזרוק סתם את הכסף. הייתי עושה טיפול כל 3 חודשים. נשאר חודשיים חלק ואחרי זה תוך חודש השיעור היה חוזר. אני עדיין ממש לא מרוצה מהשיער..עכשיו המצב עוד יותר גרוע מקודם. היה לי מעט שיער בעורף..ועכשיו ממש יש ריכוז רציני בעקבות הטיפולים. הרופאים בנטורפיל אמרו שזה קשור למוצא שלי. שיש בי צד מעורב. ובדרך כלל אנשים בהירים מאוד או שחומים מגיבים טוב לטיפולים מאשר מעורבים. האם יש טיפול אחר שידוע כיעיל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עוד מקרה לסטטיסטיקה

אביב
    05/07/2008

קרא את המאמר שכתבתי למטה, זה קורה לכולם.הלייזר רק מחמיר זה ידוע,אל תתייאש,יהיה בסיידר תחשוב על אפילציה זה רעיון סביר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלכס

07/07/2008

שלום אלכס
    בן כמה אתה? נשמע שאתה מתוסכל.
    בנושא הצלחת טיפולי הפחתת שיער יש מרכיבים רבים ומגוונים שכוללים איבחון מקצועי ונכון, פרמטרים אישיים : גיל,תורשה,צבע שיער,עוביו,פיזורו,צבע עור,סף כאב,מצב בריאות,וכ"ו...
    פרמטרים מקצועיים : איכות המכשירים,ואיכות המטפלים.
    וכן ראייה וקבלה מציאותית של יכולות הטכנולוגיה.
    המכשירים שציינת נחשבים יעילים מאד בתחום,ועושים עבודה טובה מאד בהנחה שכל הכתוב לעיל
    קרה.
    האם צולמת בהתחלת הטיפול? לפעמים שוכחים עם מה התחלת.
    אם אין צפיפות גבוהה של שיער ניתן לבצע אפילציה.
    אם הצפיפות גבוהה יותר והלייזר בכל זאת קידם ,אך לא מספיק לטעמך,יתכן ואין מנוס ותצטרך עוד מס. טיפולים. אם הוא לא הואיל כלל, לדעתי אין טעם לעשות מה שלא מועיל.
    שיטות אחרות המפחיתות לטווח ארוך,ובדוקות לא ידועות עדיין.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו